VestergaardYOU - vi kommer til dig

VestergaardYOU

Når du benytter dig af vores YOU koncept, så sikre du dig at vi har afsat den tid, der skal til for at afdække dine transport behov. 

BEGYND HER

Få tid hos en dedikeret bilekspert

Book en tid hos os eller hjemme hos dig selv... valget er dit.

Fordele ved at besøge én af vores forretninger
  • Se og prøv flere forskellige bilmodeller 
  • Få en introduktion til vores værksted 
  • Se vores store udvalg af udstyr 
Fordele ved at vi kommer hjem til dig
  • Undgå at bruge tid på transport til vores forretning
  • Nemt at planlægge i en travl hverdag
  • Få afdækket dit transport behov i hjemmevante omgivelser

I Danmark findes der mere end 50 forskellige bilmærker. De mærker har tilsammen mere end 300 forskellige modeller, et utal af forskellige karosseriversioner, motorer og udstyrsvarianter. Så det kan godt være en jungle at finde den bil der passer allerbedst til dig. Hos Autohuset Vestergaard repræsenterer vi 11 bilmærker og mere end 100 forskellige modeller, i stort set alle størrelser og prisklasser. Vi har også mere end 800 brugte biler på lager. Derfor har vi et godt overblik over hvad der findes af forskellige muligheder og vi har måske også en god løsning til dig. Du kan gratis og helt uforpligtende få et møde med en af vores bileksperter, hvor I sammen kigger på dine forhold og hvad du har behov for.

BEGYND VESTERGAARDYOU HER

Det kan være alt fra: Hvor stor skal bilen være, for at der er plads nok? Hvad skal drive bilen? Diesel, benzin, el eller skal det være en hybrid? Hvordan skal bilen være indrettet? Skal du sidde højt? Hvad skal bilen have af udstyr? Fartpilot, klimaanlæg, anhængertræk og meget andet? Samt mange andre spørgsmål.

Vores bilekspert vil præsentere dig for forskellige løsninger, der tager udgangspunkt i jeres dialog samt dine behov. 

Du vil også blive tilbudt at prøve de modeller, der kunne være interessant for dig, sammen med vores bilekspert. Vores bilekspert vil under testkørslen demonstrere bilens funktioner, så du kan få den fulde oplevelse af bilen.

Når du sammen med vores bilekspert har fundet en eller flere løsninger der passer til dig, vil du få kunne få udregnet et tilbud på den eller de løsninger der kunne passe til dig. Bileksperten vil også kunne regne tilbud på finansiering, serviceaftale, forsikring og eventuelle ladeløsninger til el-biler/plugin-hybrider. Du vil med andre ord kunne få en løsning der dækker alle aspekter i dit bilbudget.

Vi gør det let for dig!
Vil du være sikker på at vi har dedikeret tid til dig? Så er VestergaardYOU perfekt, her slipper du for at skulle vente på en af vores bileksperter. Vi laver en fast aftale og afsætter den nødvendige tid til dig. 

Er din hverdag travl og weekenderne booket med andre gøremål, så kan du vælge at få et stadig helt gratis besøg af én af vores bileksperter. Vi kommer nemlig gerne hjem til dig og præsentere en af vores mange bilmodeller. 

Ved et besøg hos dig, kan vi medbringe den model der umiddelbart passer bedst til dine behov eller som du er interesseret i. Er du meget i tvivl om bilmærke og model, vil vi anbefale dig at vælge "Hos os" i formularen. 

Hvad sker der, når jeg har udfyldt formularen? 

Hvis det er indenfor normal åbningstid, så vil vores bilekspert ringe dig op indenfor 3 timer, ellers som det første dagen efter. Vores bilekspert og dig, vil pr. telefon finde den dag der passer dig bedst, samt det præcis tidspunkt. Vælger du, at vi skal komme til dig, så vil vores bilekspert spørger ind til behov, således han/hun kan medbringe den bil du er interesseret i. 

Det syntes vores kunder