Få din værkstedregning med en rentefri delbetaling

Del din værkstedregning op - uden ekstra omkostninger

Du betaler ikke mere end regningens pris - der er 0 kr. i gebyr, renter og omkostninger.

Synes du, at det kan virke uoverskueligt, at skulle vedligeholde din bil, ganske enkelt fordi det kan koste mange penge? Så har du mulighed for, at dele regningen op i bidder, uden at det koster ekstra. 

Eksempel
Får du fx en værkstedregning på 10.000,-, så vil det koste dig 500 kr. pr. måned i 20 måneder. 500 x 20 = 10.000,-. Det koster altså det samme, som hvis du betalte regningen kontant. 

De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 10.000,-. Der er en fast debitorrente og ÅOP på 0,00%.

Ovenstående beregning forudsætter at du betaler via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Kredittens løbetid er 5 år. Finansieringen udbydes i samarbejde med Nordea Finans, med et mindste lånebeløb på 2000 kr.

Låneeksempel 

Kontantpris Pris pr. måned i 10 mdr. Pris pr. måned i 20 mdr.
2.000 kr. 200 kr. 100 kr.
8.000 kr. 800 kr. 400 kr.
20.000 kr. 2.000 kr. 1.000 kr.

 

I ovenstående eksempel, er der en fast debitorrente på 0,00% og en ÅOP på 0,00%. De samlede omkostninger er derfor 0 kr.

Det vil sige, at det beløb du betaler tilbage med denne ordning, er det samme beløb, som hvis du havde betalt regningen kontant.

Hvorfor tilbyder vi denne mulighed? 

Fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at få serviceret og vedligeholdt sin bil. Samtidig ved vi også, at vedligeholdelse af bilen kan være en stort post i et stramt budget. 

Vi tror og håber derfor på, at denne mulighed vil være med til, at flere kan få vedligeholdt deres bil.

Vidste du at...
Du har også mulighed for, at benytte denne service, når du skal skifte mellem sommer og vinterdæk. Dette kan også være en større post - men den er utrolig vigtig. At skifte til de rigtige dæk i forhold til årstiden, kan redde liv. 

Delbetaling af din værkstedsregning dækker: 

  • Service og eftersyn af bilen 
  • Reparationer og forbedringer af bilen 
  • Vinter- og sommerdæk
  • Ekstraudstyr fx navigationssystem, alufælge, nyt indtræk eller noget fjerde, du ønsker dig.

Hvordan får jeg delt min værkstedregning op i rentefri delbetaling?

Når du besøger os eller er på værkstedet, hjælper vi dig med at lave en ansøgning. Det hele foregår online og tager ca. 10 minutter. 

Du skal blot medbringe:

  • Billedlegitimation
  • Sygesikringsbevis

Så skal du blot underskrive aftalen og aflevere den på vores værksted, når du er klar. 

Tilbagebetaling starter løbende måned plus 30 dage. Det vil sige, at hvis du køber i januar, så starter du med at betale d. 1. marts. 

Det syntes vores kunder