NYT SKADECENTER I SVENDBORG

Har du været ramt af uheldet? Vi får vi dig sikkert på vejen igen.

Du vælger selv dit skadesværksted!

At være udsat for et trafikuheld er i mange henseender en traumatisk oplevelse. Heldigvis er de fleste moderne biler så sikre, at mange slipper med skrækken og kun materiel skade.

Udbedring af en trafikskade på din bil kræver dog ekspertise og den nyeste viden indenfor faget. Det kan have store konsekvenser for bilens sikkerhed, hvis skaden ikke udbedres efter de nyeste vejledninger. Dette understøttes desværre af diverse crash tests på reparerede biler, hvor værkstedet ikke udbedrede skaden efter de nyeste standarder.

På vores skadecenter i Svendborg er vi specialister i at reparere alle former for trafikskader. Vi er kvalificeret til at udbedre skader på de fleste bilmærker. Med vores ekspertise får du det sikreste resultat, når bilen skal på vejen igen efter et uheld. Vi bruger originale reservedele og udfører korrekt pladearbejde, så du atter kan føle dig sikker i trafikken.

Du bestemmer selv, hvem der skal udbedre skaden

At udbedre en skade efter et trafikuheld, er en tillidssag. Heldigvis bestemmer du helt selv, hvilket skadecenter du vælger til at reparere skaden på din bil. 
Det er rigtigt, at mange forsikringsselskaber bruger et forudbestemt værksted, men det er en misforståelse, at du ikke selv må vælge, hvilket skadecenter du ønsker at bruge.

På denne måde kan du sikre dig, at du vælger et værksted der er kvalificeret til at udføre arbejdet og kender din bil.

Hos Autohuset Vestergaard har du garanti for, at vi arbejder efter opdaterede vejledninger fra fabrikanterne og har den nyeste viden om området.

Se med i videoen herunder og hør mere om hvor vigtigt det er at vælge et autoriseret værksted, hvor kvalitet og sikkerhed er i fokus. 

Book din tid her

Vi står klar til at udbedre skaden på din bil. Book en tid på vores skadecenter her.

Find os her