Autoriseret Renault værksted

Tid til service på din Renault? Så kan du nemt og hurtigt bestille service online

Renault service værksted

Få den bedste Renault service 

Uanset om din Renault er ny eller en ældre model, betyder den sikkert meget for dig og din hverdag. Derfor står vi klar med 6 autoriserede Renault værksteder, hvor vi altid er opdateret med de nyeste krav fra Renault.

For at sikre dig den bedst mulige service er det kun Renault uddannede mekanikere, der laver service og reparerer din Renault. De modtager løbende uddannelse og er derfor altid på forkant med softwareopdateringer og specifikt Renault udstyr.

Garantien på din Renault forudsætter, at du anvender et autoriseret Renault autoværksted. Det er du selvfølgelig sikret, når du kører din bil til service på et af vores værksteder. Og så passer vi selvfølgelig lige så godt på din Renault, som du selv gør.

Book dit service online

Hos os vil vi til hver en tid råde dig til at vælge et autoriseret værksted og det er der mange helt specifikke grunde til. Det kan nemlig ende med at koste dig mange penge at lade være. Det kan du læse meget mere om på vores værkstedsforside. Har du yderlige spørgsmål står vi altid klar til at hjælpe dig, ellers kan du nemt booke din tid til service online.

Bestil service her
Renault vinterkampagne

Få 15% på udvalgt tilbehør 

Få udstyr som:
> Tagbøjler
> Bagagerumsbakke
>  Tagboks
> Skiholder
> Gummimåtter
> Mobilholder
> Låsebolte 

Netop nu sparer du 25% på batterier
og 15% på bremseskiver og -klodser, viskerblade, rudelim, pærer

 

Ønsker du at bestille noget af ovenstående, kontakt da din nærmeste Renault forhandler

KONTAKT FORHANDLER

*Tilbuddet gælder til og med 29.2.2020. Gælder kun på originale Renault dele. 

Renault service værksted