Autoriseret Renault værksted

Tid til service på din Renault? Så kan du nemt og hurtigt bestille service online

Renault service værksted

Få den bedste Renault service 

Uanset om din Renault er ny eller en ældre model, betyder den sikkert meget for dig og din hverdag. Derfor står vi klar med 6 autoriserede Renault værksteder, hvor vi altid er opdateret med de nyeste krav fra Renault.

For at sikre dig den bedst mulige service er det kun Renault uddannede mekanikere, der laver service og reparerer din Renault. De modtager løbende uddannelse og er derfor altid på forkant med softwareopdateringer og specifikt Renault udstyr.

Garantien på din Renault forudsætter, at du anvender et autoriseret Renault autoværksted. Det er du selvfølgelig sikret, når du kører din bil til service på et af vores værksteder. Og så passer vi selvfølgelig lige så godt på din Renault, som du selv gør.

Book dit service online

Hos os vil vi til hver en tid råde dig til at vælge et autoriseret værksted og det er der mange helt specifikke grunde til. Det kan nemlig ende med at koste dig mange penge at lade være. Det kan du læse meget mere om på vores værkstedsforside. Har du yderlige spørgsmål står vi altid klar til at hjælpe dig, ellers kan du nemt booke din tid til service online.

BESTIL SERVICE HER RENAULT SERVICEINTERVALLER VI TILBYDER PRISMATCH

Forårsrabatter på dele og tilbehør til din Renault

Du får 15% rabat, når du klargører din bil til den lunere årstid.

Frem til 31. maj holder vi forårsuger på vores Renault værksteder. For dig betyder det, at du i forbindelse med service kan gøre en god handel på udvalgte dele og tilbehør.

Få f.eks. 15% rabat på: 

  • Bremser
  • Batteri
  • Pærer
  • Viskerblade

*Forårskampagnen gælder på alle autoriserede Renault værksteder t.o.m. 31 maj 2021. Kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

BOOK TID HER
Renault service værksted