Autoriseret Opel værksted

Hos os kan du få service samt reparation af din Opel 

Opel service værksted

Den samme god service du er vant til

Er du en trofast kunde eller er du på udkig efter et nyt service værksted til din Opel? Vi tager os godt af dig og din bil, uanset hvad. Autohuset Vestergaard har netop overtaget Unicars i Hillerød og Birkerød og vi fortsætter med autoriseret salg og service af Opel.

Ekspertise og god service

Du vil møde den samme gode service, du er vant til fra vores specialuddannede Opel mekanikere. Vores mekanikere har beskæftiget sig med Opel i mange år og er uddannet inden for netop dette mærke.

Vores værksted klarer alle reparationer og skader på din bil. 

Hvad enten du skal have et service af din bil eller du har en skade eller andet, så kan du med fordel booke online tid på vores værksted. 

Tillid betyder alt

Vi ved at tillid er vigtigt når du vælger et værksted til din Opel, derfor gør vi alt for at du kan have tillid til os. Vi tager dig eksempelvis med på værkstedet, så du kan se med når vi gennemgår din bil. Vi kalder det VestergaardSEE.

Med VestergaardSEE får du syn for sagen. Mekanikeren filmer når han/hun gennemgår din bil, hvor vi forklarer hvad vi mener der skal laves på din bil. Du modtager videoen, når gennemgangen af din bil er fuldført og kan altså se med og træffe en velinformeret beslutning omkring din bil. 

BESTIL SERVICE HER OPEL SERVICEINTERVALLER VI TILBYDER PRISMATCH

Det syntes vores kunder