Autoriseret Opel værksted

Hos os kan du få service samt reparation af din Opel 

Opel service værksted

Den samme god service du er vant til

Er du en trofast kunde eller er du på udkig efter et nyt service værksted til din Opel? Vi tager os godt af dig og din bil, uanset hvad. Autohuset Vestergaard har netop overtaget Unicars i Hillerød og Birkerød og vi fortsætter med autoriseret salg og service af Opel.

Ekspertise og god service

Du vil møde den samme gode service, du er vant til fra vores specialuddannede Opel mekanikere. Vores mekanikere har beskæftiget sig med Opel i mange år og er uddannet inden for netop dette mærke.

Vores værksted klarer alle reparationer og skader på din bil. 

Hvad enten du skal have et service af din bil eller du har en skade eller andet, så kan du med fordel booke online tid på vores værksted. 

Tillid betyder alt

Vi ved at tillid er vigtigt når du vælger et værksted til din Opel, derfor gør vi alt for at du kan have tillid til os. Vi tager dig eksempelvis med på værkstedet, så du kan se med når vi gennemgår din bil. Vi kalder det VestergaardSEE.

Med VestergaardSEE får du syn for sagen. Mekanikeren filmer når han/hun gennemgår din bil, hvor vi forklarer hvad vi mener der skal laves på din bil. Du modtager videoen, når gennemgangen af din bil er fuldført og kan altså se med og træffe en velinformeret beslutning omkring din bil. 

BESTIL SERVICE HER OPEL SERVICEINTERVALLER VI TILBYDER PRISMATCH

Din Opel fortjener et serviceeftersyn hos Opel

Opel Service Care 5+* og Care 10+* inkluderer:

  • Garanti for originale Opel-reservedele
  • Sikkerhed for korrekt udført arbejde af mærkeudannede mekanikere
  • Autoriseret Opel-stempel i bilens servicebog

Når din Opel kommer op i årene har den mere brug for pleje og vedligeholdelse. Og den holder også længere end du tror, når blot du lader et autoriseret Opel-værksted tage sig af den.

*Tilbuddet gælder ikke varebiler

BOOK SERVICE CARE HER

Kulance | Fair behandling efter garanti

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig 

Der er fordele i at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet. 

Vi tilbyder prismatch på alle serviceeftersyn og reparationer.*

Din bil er i gode hænder hos vores mærke-uddannede teknikere. 

LÆS MERE OM PRISMATCH

*Gældende regler vedrørende prismatch

Kulance

Din Opel fortjener et tandremsskifte hos Opel

Tandremmen er en af de vigtigste dele på din bil. Går remmen i stykker, kan den forårsage alvorlige skader på motoren. Derfor anbefaler vi, at den udskiftes hvert 6. år eller ved fabrikkens anbefalede kilometerinterval – alt efter, hvad der kommer først. På værkstedet bruger vores specialuddannede teknikere naturligvis originale reservedele af høj kvalitet.

Vær på den sikre side og book tid allerede nu

BOOK TANDREMSSKIFTE HER