Værksted i Nærum

Brug for et værksted til din bil?

 - Få lavet bil service på vores bilværksted i Nærum, tæt ved København.

Hos Autohuset Vestergaard i Nærum, tæt ved København, ligger et af vores mange autoriserede værksteder. Vi i Nærum står altid klar til at yde vores bedste service til både dig og din bil. Derfor er du uden tvivl godt tjent med at køre din bil til service på Nærum Hovedgade 1, 2850 Nærum.

BOOK SERVICE

Selve bilhuset på Nærum Hovedgade har ligget der i mange år, men blev overtaget af Autohuset Vestergaard i 2015. Vi har taget vores altid gode service og professionelle mekanikere med, og du kan derfor forvente det samme niveau af tilfredshed som du er vant til på vores mange andre autoriserede værksteder.

Vores mekanikere i Nærum er altid fuldt opdaterede
I Nærum har vi både salg og service af Volvo, Renault, Dacia og Nissan. Derudover, tilbyder vi på vores værksted også service af Ford. Vores mekanikere i Nærum er altid professionelle og fuldt opdaterede på de mærker vi yder service på. Din bil får dermed den bedst mulige behandling hos os. Ved at vælge et autoriseret værksted, er du sikret at det kun er originale reservedele der bliver brugt på din bil, samt at teknologien altid har de nyeste opdateringer. Hvis du vil vide mere om hvilke fordele der er ved at vælge et af vores autoriserede værksteder, kan du læse mere om det her.

Vores mekanikere er løbende på kurser og efteruddannelser, således at de altid er fuldt opdaterede og specialister i vores respektive bilmærker.

Besøg vores værksted i Nærum og gør brug af din serviceaftale.
Har du valgt at benytte dig af en af vores fordelagtige serviceaftaler, får du alt det din bil har brug for. Du kan derfor køre din bil til vores værksted i Nærum og gøre udbytte af bl.a. olieskift, opdatering af software (dog ikke navigation), samt påfyldning af sprinklervæske. Alt sammen noget der hører med i en af vores forskellige serviceaftaler – kombinationen af disse kan dog variere fra aftale til aftale. Du kan læse mere om vores serviceaftaler her.

Uanset om du har en serviceaftale eller ej, er du altid mere end velkommen til at besøge vores værksted i Nærum. Vi rådgiver dig gerne omkring hvordan du bedst muligt passer på din bil samtidig med vi yder den service og reparation du måtte have behov for. Dette gælder alle de mærker vi servicerer, uanset stand eller årgang.

I Nærum er der altid varm kaffe på kanden og gratis WiFi. På den måde kan du bruge tiden fornuftigt, alt imens du venter på at vores dygtige team i Nærum servicerer din bil. Vi glæder os til at se dig.

Vidste du at?
Hvis vi ikke er autoriserede i dit bilmærke, så kan vi naturligvis stadig yde service og reparationer på din bil.

HAR DU SPØRGSMÅL?

RING PÅ 72 59 18 00