Autoriseret Mazda værksted

Kom forrest i køen - bestil dit Mazda service online

Mazda service værksted

Mazda værksted i Horsens og Vejle

Når du vælger hvor du skal have din bil til service, vil vi til hver en tid råde dig til at køre den på et af vores autoriserede værksteder. Dette er der mange grunde til, og de fleste af dem kan du læse mere i detaljer om på vores værkstedsforside.

En Mazda er ikke bare en bil. Det er grundighed, flid og loyalitet på fire hjul, og det lever vi selvfølgelig også op til på vores autoriserede Mazda autoværksted i Horsens og Vejle. Vores mest fornemme opgave er nemlig at passe godt og grundigt på din Mazda. Det gør vi bl.a. ved løbende at efteruddanne og opdatere alle vores Mazda mekanikere, og når vi arbejder med din bil bruger vi kun 100% originale reservedele.

Book tid til din Mazda hos os, online

Vi kender alle modeller og tager os bedst muligt af din bil, uanset om den er ny eller det er en ældre model. Vi deler din kærlighed til Mazda og står altid klar til at svare på de spørgsmål du måtte have. Du kan også nemt og hurtigt bestille tid til eftersyn online.

BESTIL SERVICE HER MAZDA SERVICEINTERVALLER VI TILBYDER PRISMATCH

Kulance | Fair behandling efter garanti

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig 

Der er fordele i at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet. 

Vi tilbyder prismatch på alle serviceeftersyn og reparationer.*

Din bil er i gode hænder hos vores mærke-uddannede teknikere. 

LÆS MERE OM PRISMATCH

*Gældende regler vedrørende prismatch

Kulance