Autoriseret Mazda værksted

Kom forrest i køen - bestil dit Mazda service online

Mazda service værksted

Mazda værksted i Horsens og Vejle

Når du vælger hvor du skal have din bil til service, vil vi til hver en tid råde dig til at køre den på et af vores autoriserede værksteder. Dette er der mange grunde til, og de fleste af dem kan du læse mere i detaljer om på vores værkstedsforside.

En Mazda er ikke bare en bil. Det er grundighed, flid og loyalitet på fire hjul, og det lever vi selvfølgelig også op til på vores autoriserede Mazda autoværksted i Horsens og Vejle. Vores mest fornemme opgave er nemlig at passe godt og grundigt på din Mazda. Det gør vi bl.a. ved løbende at efteruddanne og opdatere alle vores Mazda mekanikere, og når vi arbejder med din bil bruger vi kun 100% originale reservedele.

Book tid til din Mazda hos os, online

Vi kender alle modeller og tager os bedst muligt af din bil, uanset om den er ny eller det er en ældre model. Vi deler din kærlighed til Mazda og står altid klar til at svare på de spørgsmål du måtte have. Du kan også nemt og hurtigt bestille tid til eftersyn online.

Bestil service her Mazda Serviceintervaller

Vi henter og bringer din bil ved serviceeftersyn

Står din bil for service, så har vi - trods Covid-19 situationen - stadig rig mulighed for at hjælpe dig godt på vejen igen. 
Få trygt og sikkert serviceret din bil - helt uden at skulle røre en finger. 

Du skal blot vælge at få "Hente/bringe service", når du booker.

*Gælder i en radius af maks 15 km fra din nærmeste Autohuset Vestergaard filial. Ved mere end 15 km tillægges et gebyr på 349,- for hente/bringe service. Hente/bringe service gælder kun i forbindelse med serviceeftersyn. Gælder bookinger foretaget til og med 13. april 2020. 

Det syntes vores kunder