Autoriseret Jeep værksted

Skal din Jeep® på værksted eller til service? Bestil din tid online her!

Jeep service værksted

Vælg os som dit autoriseret værksted

Er du glad for din Jeep® og ønsker du at passe ekstra godt på den? I så fald er det en stor fordel at vælge vores Autoriserede Jeep® værksted på Svendborgvej i Odense.

På den måde sikre du dig at alting bliver lavet efter bogen og at din bil derfor også holder sig i bedst mulig stand. Hos Autohuset Vestergaard har vi taget Jeep til os og vi har derfor også gjort os til specialister i at servicere disse robuste og stilrene off-road SUV’er.

Vi tager os godt af din bil

Når du bestiller en tid til service eller reparation på din Jeep® hos Autohuset Vestergaard overlade du din bil i hænderne på professionelle. På den måde er du sikret, at vi altid tager os godt af dig og din bil, overholder vores aftaler og yder vores absolut bedste. Din Jeep® vil derfor altid blive leveret tilbage til dig i god stand og du slipper for uforudsete og ubehagelige overraskelser. Vores dygtige team i Odense står altid klar til at vejlede dig og svare på de spørgsmål du måtte have.

Bestil service Jeep Serviceintervaller

Vi henter og bringer din bil ved serviceeftersyn

Står din bil for service, så har vi - trods Covid-19 situationen - stadig rig mulighed for at hjælpe dig godt på vejen igen. 
Få trygt og sikkert serviceret din bil - helt uden at skulle røre en finger. 

Du skal blot vælge at få "Hente/bringe service", når du booker.

*Gælder i en radius af maks 15 km fra din nærmeste Autohuset Vestergaard filial. Ved mere end 15 km tillægges et gebyr på 349,- for hente/bringe service. Hente/bringe service gælder kun i forbindelse med serviceeftersyn. Gælder bookinger foretaget til og med 13. april 2020. 

Det syntes vores kunder