Autoriseret Jeep værksted

Skal din Jeep® på værksted eller til service? Bestil din tid online her!

Jeep service værksted

Vælg os som dit autoriseret værksted

Er du glad for din Jeep® og ønsker du at passe ekstra godt på den? I så fald er det en stor fordel at vælge vores Autoriserede Jeep® værksted på Svendborgvej i Odense.

På den måde sikre du dig at alting bliver lavet efter bogen og at din bil derfor også holder sig i bedst mulig stand. Hos Autohuset Vestergaard har vi taget Jeep til os og vi har derfor også gjort os til specialister i at servicere disse robuste og stilrene off-road SUV’er.

Vi tager os godt af din bil

Når du bestiller en tid til service eller reparation på din Jeep® hos Autohuset Vestergaard overlade du din bil i hænderne på professionelle. På den måde er du sikret, at vi altid tager os godt af dig og din bil, overholder vores aftaler og yder vores absolut bedste. Din Jeep® vil derfor altid blive leveret tilbage til dig i god stand og du slipper for uforudsete og ubehagelige overraskelser. Vores dygtige team i Odense står altid klar til at vejlede dig og svare på de spørgsmål du måtte have.

BESTIL SERVICE HER JEEP SERVICEINTERVALLER VI TILBYDER PRISMATCH

Kulance | Fair behandling efter garanti

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig 

Der er fordele i at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet. 

Vi tilbyder prismatch på alle serviceeftersyn og reparationer.*

Din bil er i gode hænder hos vores mærke-uddannede teknikere. 

LÆS MERE OM PRISMATCH

*Gældende regler vedrørende prismatch

Kulance