Service værksted i Hillerød

Autoriseret værksted i Hillerød

Velkommen til Autohuset Vestergaard i Hillerød. Vi er autoriseret værksted og service af Volvo og Opel. 

Hos Autohuset Vestergaard i Hillerød er vi stolte over at kunne give dig den bedste betjening og service af højeste kvalitet. Vi kan forsikre dig om 100% originalitet, service og kvalitet af dit service eller reparation.

Vi har dygtige uddannede Volvo- og Opel teknikere, som giver dig den størst mulige ekspertise, og håndterer alt fra akutte problemer og små reparationer, til service og større skader. Vores vigtigste opgave er at sikre din tilfredshed, så vi tør godt love dig, at din bil er i de bedste hænder hos os.

KONTAKT OS
Book dit service online

Hos os vil vi til hver en tid råde dig til at vælge et autoriseret værksted og det er der mange helt specifikke grunde til. Det kan nemlig ende med at koste dig mange penge at lade være. Det kan du læse meget mere om på vores værkstedsforside. Har du yderlige spørgsmål står vi altid klar til at hjælpe dig, ellers kan du nemt booke din tid til service online.

BESTIL SERVICE HER

AKTUELLE KAMPAGNER

Få lige nu op til 25% rabat på udvalgt tilbehør til din Volvo eller Opel

  • 20% rabat på gummimåtter
  • 20% rabat på viskerblade
  • 25% rabat på vinterdæk
  • 15% rabat på alt tilbehør

Er dine gummimåtter slidte, viskerbladene blevet dårlige, vinterdækkene blevet nedslidte, eller er du på udkig efter lidt ekstra tilbehør til din bil? 

Kom ned forbi os på Rønnekrogen 1, 3400 Hillerød, så hjælpe vi dig med alt tilbehør. Du kan også kontakte os direkte på telefon 48 24 19 24.

KONTAKT OS

*Gælder kun Volvo og Opel t.o.m. 31.12.2021. Gælder kun i Hillerød.

Det syntes vores kunder