Autoriseret Ford service værksted

Brug for et Ford værksted? Book tid til din Ford online - nemt og hurtigt.

Ford service værksted

Hvorfor Ford værksted?

Som ejer af en Ford er du ikke alene. Ford står nemlig bag en af de mest populære bilmodeller på verdensplan – og det kan vi godt forstå. Ford laver nemlig virkelig gode biler, og heldigvis er vi specialister i at servicere netop dig og din Ford.

Som Autoriseret Ford Autoværksted kan du trygt overlade din Ford i vores hænder. Vi er et stærkt team af Ford uddannede mekanikere fordelt på værksteder i henholdsvis Horsens, Kolding, Odense og Nærum. Vi er altså din garanti for, at din bil altid bliver repareret med originale reservedele og efter de standarter der lever op til Fords egne krav og forventninger. Der er rigtig mange grunde til at det er klogest at vælge et autoriseret værksted når du skal have din bil til service eller repareret. Disse kan du læse mere detaljeret om på vores værkstedsforside.

Bestil service til din Ford, online her

Men der er selvfølgelig også flere forskellige fordele ved at køre ind til os. Med i prisen får du nemlig også Ford Assistance Plus, der uden beregning giver dig 12 måneders vejhjælp i hele Europa. Ved hver enkel service fornyer vi uden beregning med yderligere 12 måneder. Har du spørgsmål er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Du kan også nemt og hurtigt booke din service online.

Bestil service her Ford Serviceintervaller
Ford service værksted

Det syntes vores kunder