Autoriseret Fiat værksted

Skal din FIAT på værksted? Bestil tid online og kom forrest i køen. 

Fiat service værksted

"More care for your car" - Vi tager godt hånd om dig Fiat

Fiat er et italiensk bilmærke, der stræber efter at kreere biler der udstråler både personlighed men også sikkerhed, samtidig med at de forsøger at skåne miljøet.

De arbejder ud fra filosofien: more care for your car. Den tanke har vi selvfølgelig taget til os og den er helt inde under huden på vores mekanikere på vores autoriseret Fiat værksted i Odense S.

På vores værksteder vil du altid møde veloplagte og professionelle mekanikere, som er specialister i Fiat modeller og uddannet specielt til at varetage service og reparationer på netop dette bilmærke. Vi bruger altid 100% originale reservedele til din bil, så vi på den måde kan sikre at den høje kvalitet på din Fiat bliver bibeholdt. Vores vigtigste opgave er at sætte dig i centrum og nå de højeste standarter indenfor service. Hos Autohuset Vestergaard deler vi den lidenskab for biler, og det kan mærkes, når vi arbejder. Ydermere, er der mange andre rigtig gode grunde til at vælge at køre din bil ind på vores autoriseret værksted, det kan du læse meget mere om på vores værkstedsforside.

Bestil dit Fiat service online hos os - nemt, hurtigt og enkelt.

Har du spørgsmål er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig, ligesom du nemt og hurtigt kan bestille tid til service og reparation er din Fiat online.

Bestil service her Fiat Serviceintervaller

Vi henter og bringer din bil ved serviceeftersyn

Står din bil for service, så har vi - trods Covid-19 situationen - stadig rig mulighed for at hjælpe dig godt på vejen igen. 
Få trygt og sikkert serviceret din bil - helt uden at skulle røre en finger. 

Du skal blot vælge at få "Hente/bringe service", når du booker.

*Gælder i en radius af maks 15 km fra din nærmeste Autohuset Vestergaard filial. Ved mere end 15 km tillægges et gebyr på 349,- for hente/bringe service. Hente/bringe service gælder kun i forbindelse med serviceeftersyn. Gælder bookinger foretaget til og med 13. april 2020. 

Det syntes vores kunder