Autoriseret Dacia værksted

Kom forrest i køen og bestil dit Dacia service online. 

Dacia service værksted

Brug for et Dacia værksted?

Det er en stor fordel at vælge et autoriseret værksted til din bil, sådan så du sikre dig alt er på sin plads og at du kan have din bil i længst mulig god stand. 

Dacia er det hurtigst voksende bilmærke i Europa, og det er der god grund til. Som Dacia ejer får du nemlig høj kvalitet til et beskedent beløb. Derfor er det en selvfølge at vi hos Autohuset Vestergaard har taget mærket til os, og derfor kan tilbyde dig hele 5 autoriserede Dacia værksteder, der altid står klar til at lave service på din bil. Vi er specialister i Dacia og vi vil derfor helt klart råde dig til at køre til enten Kolding, Fredericia, Odense SV, Vejle eller Nærum når din Dacia trænger til en kærlig hånd.

Bestil dit service hos os, online.

Hos os bliver din Dacia serviceret af uddannede Dacia mekanikere, der sørger for, at din 3-årige/100.000km garanti bliver bibeholdt. Du vil altid opleve klare aftaler og gennemsnitlige priser, når din bil er på værksted. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser – ønsker du at læse mere om hvorfor det kan betale sig at vælge et autoriseret værksted frem for et uautoriseret værksted, kan du læse mere om det på vores værkstedsforside.

Bestil service her Dacia Serviceintervaller

Vi henter og bringer din bil ved serviceeftersyn

Står din bil for service, så har vi - trods Covid-19 situationen - stadig rig mulighed for at hjælpe dig godt på vejen igen. 
Få trygt og sikkert serviceret din bil - helt uden at skulle røre en finger. 

Du skal blot vælge at få "Hente/bringe service", når du booker.

*Gælder i en radius af maks 15 km fra din nærmeste Autohuset Vestergaard filial. Ved mere end 15 km tillægges et gebyr på 349,- for hente/bringe service. Hente/bringe service gælder kun i forbindelse med serviceeftersyn. Gælder bookinger foretaget til og med 13. april 2020. 

Det syntes vores kunder