BMW Service Værksted i Birkerød

Autoriseret BMW service værksted - Vi passer på din bil

Skal din BMW på værksted, eller have et serviceeftersyn? Bestil tid online og kom forrest i køen.

BMW service værksted

Fordele ved vores BMW værksted

BMW er en verden af innovativt design, køreglæde og prisvindende luksusbiler. Det er kort sagt en passion. Du kan være helt sikker på, at vi deler din passion for BMW på vores autoriserede BMW-værksted i Birkerød.

Det er en stor fordel at vælge et autoriseret værksted til din bil, og på den måde sikre du også at din bil altid er i absolut topform.

Vores BMW-mekanikere i Birkerød, er uddannede specifikt til at varetage netop dette bilmærke, og er hele tiden i tæt elektronisk kontakt med BMW hovedkontoret. Vi sørger altså på den måde for altid at være 100 opdaterede, således vi kan tilbyde den bedste service til dig og din bil, samtidig med at du får maksimal udnyttelse af bilens muligheder. Vi anvender selvfølgelig kun originale BMW-reservedele og garanterer dig, at din BMW serviceplan bliver overholdt, så din fabriksgaranti bibeholdes.

Er din BMW fra 2016 eller nyere?
Så læs lige med her, vi kan, helt gratis opsætte bilen til at den helt selv, giver besked til vores værksted, når det er tid til at du skal forbi til service, eller hvis en lampe lyser.

Når bilen giver os en besked, ringer vi dig op og aftaler en tid - så bliver det ikke meget nemmere!
Du skal bare sige til, så sætter vi det op til dig!

Bestil service til din BMW online

Besøg vores værksted og oplev den fælles passion vi deler for BMW med personlig og professionel betjening, når du afleverer din bil. Vi bor kun 20 minutter fra København, i Birkerød og er altid klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan også nemt og hurtigt, booke service online.

Det eneste 100% autoriseret BMW værksted i Nordsjælland

Bestil service her


OBS vi har kun service og værksted af BMW i Birkerød Nordsjælland.

Skal din BMW på værksted, så tilbyder vi hente/bringe service af din bil for kun 395,-

Spar tiden frem og tilbage fra værkstedet, og lad os hente og bringe din bil for dig. Uanset om du er på arbejder, derhjemme eller et helt tredje sted, så henter og bringer vi gerne din BMW sikkert frem og tilbage.*

Netop nu har vi også kort ventetid på vores værksted, så du behøver ikke vente længe på service af din BMW. 

Booker du din tid online, så skriv i kommentarfeltet at du ønsker hente/bringe service, så kontakter vi dig og aftaler nærmere. 

*Vi henter og bringer i en radius på 25 km fra vores filial i Birkerød. Pris 395,-. Tilbuddet gælder til og med 30. juni 2020. 

BOOK SERVICE KONTAKT OS
BMW Service Birkerød
BMW Værksted

Det syntes vores kunder