Autoriseret Alfa Romeo værksted

Bestil din tid online og kom forrest i køen, når din Alfa Romeo skal til service.

Alfa Romeo service værksted

Brug for et Alfa Romeo værksted?

Her du den heldige ejer af en fuldblodsitaliener med køreegenskaber i verdensklasse? Så vil vi råde dig til at passe ekstra godt på den ved at vælge vores autoriserede Alfa Romeo værksted.

Alfa Romeo er kendt for sine unikke og sportslige køreegenskaber og elegante design – hvilket vi hos Autohuset Vestergaard står inde for at bevare på bedste vis. I Odense S finder du vores Alfa Romeo værksted. Vores mekanikere er specielt uddannede til at arbejde netop dette bilmærke, og vi opfylder alle krav og betingelser til hvordan din bil skal serviceres. Vi ved at Alfa Romeo ikke bare er en bil, men en passion. Vi tager os derfor ekstra godt af din bil på vores værksted. Ydermere, kan du være forsikret om at alle reserve dele der bliver brugt til din vil er 100% originale og godkendt til din Alfa Romeo. Husk at det klart er en fordel for dig at vælge et autoriseret værksted frem for et uautoriseret. Du kan læse om fordelene herom i en mere detaljeret kontekst på vores værkstedsforside.

Bestil tid online til din bil

Hele vores Alfa Romeo værkstedsteam er klar til at tage imod dig og din bil og du kan nemt og hurtigt bestille service til din bil online. Har du yderligere spørgsmål til vores autoværksted, så sidder vi lige nu klar til at svare dig.

Bestil service her Alfa Romeo Serviceintervaller

Det syntes vores kunder