Autoriseret service værksted

Vi tilbyder autoriseret service af hele 11 bilmærker. Når du vælger os som dit service værksted, så kan du være sikker på at din bil bliver lavet efter efter producenternes anvisninger og krav.

Service værksted til din bil

Med hele 10 værksteder placeret i Jylland, på Fyn og på Sjælland, kan vi helt sikkert dække dit behov for et autoriseret serviceværksted.
Vi glæder os til at se dig! 

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VORES VÆRKSTED?

I sidste ende er valg af værksted en beslutning, du som kunde selv skal træffe. Dog vil vi, hos Autohuset Vestergaard, klart anbefale dig at vælge et autoriseret værksted. Ifølge EU-lovgivningen på området hedder det sig nemlig, at din bil kun er dækket af garantien, såfremt den er serviceret efter producenternes anvisninger og krav. Derfor forekommer det tydeligt at du selv er herre over hvor din bil skal serviceres, når du er ejer af en bil med fabriksgaranti. I denne forbindelse er der mange ting du skal være opmærksom på, og som gør, at det klart er en fordel for dig at køre din bil hen til et af vores værksteder. En af de meget vigtige ting at lægge mærke til er, at hvis du tager valget om at gå til et uautoriseret værksted, ligger den fulde bevisbyrde hos dig selv. Det vil sige, at hvis dit serviceeftersyn ikke er foretaget ud fra producenternes anvisninger, eller skulle det ske at den reparation de har foretaget fører til yderligere skader på din bil, kan bilproducenten ikke længere stå bag fabriksgarantien og den vil hermed ophøre. Et eksempel herpå kunne være at der bliver hældt forkert olie på din bil eller at de bruger uoriginale reservedele – begge ting, kan medføre yderligere stor skade på din bil. Men vælger du i stedet et af vores autoriserede værksteder, er dette en situation vi vil garantere dig at du ikke kommer ud for.

Det samme gælder, hvis det skulle ske at din bil kommer ud for en skade i trafikken. Det er i sådan en situation heller ikke helt lige meget hvem der udbedrer skaden.  Det kan have store konsekvenser for dig og dine passagerers fremtidige sikkerhed, hvis det værksted der udfører reparationen af din bil, ikke er i besiddelse af de korrekte og nødvendige kompetencer. Desværre viser diverse crash tests nemlig, at de biler der ikke er repareret efter bilproducenternes anvisninger, ikke er 100% sikre ved en ny kollision. 

Autoriserede værksteder bruger altid originale reservedele, og vi kan skaffe dem hjem hurtigere end et uautoriseret værksted kan. Vi arbejder efter leverandørernes krav og vi bliver konstant kontrolleret. Det gør at vi hele tiden er up-to-date og at vi yder den absolut bedste service på området. Vores mekanikere og karrosseriteknikkere bliver løbende uddannet indenfor de bestemte mærker, og bliver på den måde specialiserede indenfor bilerne så de altid er på forkant med de karakteristiske fejl der kan være på de enkelte bilmodeller. 

Ønsker du også at din bil konstant skal være optimeret med hensyn til køreegenskaber, miljøhensyn og brændstoføkonomi, er det også en god idé at vælge et af vores autoriserede værksteder. I alle nyere biler er der en masse forskellige computere der hele tiden skal opdateres, fuldstændig ligesom en hvilken som helst anden computer. Vi har på vores værksteder, investeret i diagnosetestere der kommunikerer med computerne i din bil. De stiller lynhurtigt en diagnose og sørger for at få opdateret din bil så den hele tiden har den nyeste software. Derudover kan vi via dit stelnummer hele tiden få oplyst de produktforbedrings- samt sikkerhedskampagner der skal udføres på din bil. Så når du har din bil til eftersyn på et af vores autoriserede værksteder, er du altid sikret de bedste optimeringer til lige netop dit køretøj.

BESTIL DIN TID TIL DIN BIL ONLINE

Ønsker du at booke en tid til et serviceeftersyn uden for vores værksteders åbningstider, så kan du i ro og mag booke online her. Har du en bil, der er under 12 måneder gammel, og ikke har fået foretaget første serviceeftersyn, så tilbyder vi at tegne en Tryghedsaftale. Med en Tryghedsaftale er du garanteret 100% budgetsikkerhed og du slipper dermed for uforudsete værkstedregninger. Din bil er dækket med al service, vedligeholdelse og reparation (undtaget dæk). Vores mekanikere kan deres håndværk, også når det kommer til din bil. Hvad enten du kører Volvo, Renault, KIA, SEAT, Ford, Mazda, Fiat, Alfa Romeo, Peugeot, BMW, Jeep® eller Nissan har vi en ekspert på området, og af samme grund har vi autoriseret bilservice og bilreparation af disse 12 bilmærker. Hos os er kundeservice et nøgleord. Derfor står vi også altid klar til at servicere dig, uanset hvor og hvornår, så du hurtigt og effektivt kan komme videre ud på vejene.   

BOOK SERVICE ONLINE SPØRGSMÅL ELLER FÅ ET TILBUD

Følg med når din bil er på værksted 

Forstår du heller ikke altid hvad mekanikeren siger, når du har din bil på værksted? Det vil vi gerne gøre op med, så hos os tager vi dig med en tur på værkstedet!

Med VestergaardSEE får du syn for sagen, når din bil er på værksted. Mekanikeren filmer en gennemgang af din bil og forklarer hvad han mener der skal laves. Derefter sendes videoen til dig, hvorefter I har en dialog og fælles tager en beslutning om hvad der skal laves

Læs mere om VestergaardSEE

   

ER DU EN AF VORES PRIVATKUNDER?

Som kunde hos os skal du altid betale din regning ved afhentning.

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Tak for din besked, vi kontakter dig hurtigst muligt.