Finansiering til lav rente

Rentekampagne - helt ned til 0,89% i variabel rente 

Er du på udkig efter ny eller en brugt bil - så slå til nu og spar masser af penge på bilfinansiering. 

Super billig billån

Behov for finansiering af din nye bil - så slå til nu

Langt de fleste af vores kunder, har ikke lige 200.000 kr. på deres konto til at købe en ny eller brugt bil, derfor vælger rigtig mange en finansieringsløsning hos os. Vores store erfaring med finansieringsløsninger på billån, gør at vi altid finder den løsning der passer bedst til dig. 

Vi har lige nu en rentekampagne på bilfinansiering, til kun 0,89% i variabel rente. Det betyder at når du køber ny eller brugt bil hos os, så kan du spare penge på finansieringen over de næste, f.eks. 7 år. 

"Er I billigere end min bank", dette hører vi ofte og svaret er desværre ikke helt enkelt, men det er dog vigtigt at sammenligne korrekt. Hvis vi sammenligner os direkte med et billån hos diverse banker, så er vi mærkbart billigere. Vi ser dog ofte at bankerne tilbyder vores kunder et lån, hvori billånet bliver indlagt i andre lån, f.eks. huslån. Dette er naturligvis ikke noget vi kan tilbyde, men hvis du ikke ønsker at indblande dit huslån eller andre lån i dit bilkøb, ja - så er vi med stor sandsynlighed den billigste løsning. 

Rentekampagnen på 0,89% i variabel rente, kan du benytte frem til d. 29. februar 2020, så hvis du er på udkig efter en ny eller brugt bil, så er det nu du skal slå til. 

Læs mere om bilfinansiering her Søg i alle nye biler her Søg i alle brugte biler her

LÅN EKSEMPEL

LÅN KR. 200.000 OVER 7 ÅR TIL KR. 2.699 PR. MÅNED
KONTANTPRIS kr. 250.313 UDBETALING (20,1%) kr. 50.313
KREDITBELØB kr. 200.000 SAML. KREDITOMK. kr. 26.148
DEBITORRENTE 0,89% ÅOP 3,73% SAML. TILBAGEBETALING kr. 227.148 DER SKAL TEGNES KASKOFORSIKRING. BETALING VIA NETS FORUDSÆTTES. BETALING PÅ ANDEN MÅDE KOSTER KR. 50 PR. BETALING.


*Rente gældende til og med 29. februar 2020 - der tages forbehold for renteændringer. Gælder kun for privatpersoner som kan kreditgodkendes. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Finansieringen udbydes i samarbejde med Vestergaard Finans v/Nordania Finans A/S.

Det syntes vores kunder