Autohuset Vestergaard A/S er som arbejdsplads, et sted hvor du bliver kigget på som menneske. Hos os har du mulighed for at udvikle dig, både fagligt men bestemt også personligt. Vi har interne uddannelser, der giver dig som medarbejder øget faglighed og en rejse i din personligeudvikling. Vi er en stor virksomhed og vi anerkender at det kan være svært at kende alle sine kollegaer, når vi spreder os geografisk fra Horsens til Hillerød, derfor holder vi hvert andet år en kæmpe fest, hvor du har mulighed for at hilse og skabe relationer på tværs af vores mange afdelinger. Det er kun én af mange sociale arrangementer vi jævnligt holder.

Vi er ikke bange for at sige hvilke forventninger vi har til dig som medarbejder, og ligeledes er vi yderst glade når du som medarbejder fortæller, hvilke ambitioner du har. Hvad enten det er ambitioner om specialistrolle eller som direktør, så vil vi give dig de absolut bedste rammer til at du kan forfølge din drøm.

Grundet vores størrelse så har vi brug for arbejdskraft indenfor næsten alle faggrupper, så har du en drøm om at arbejde i autobranchen, så er Autohuset Vestergaard et perfekt sted for dig.

Vi glæder os til at snakke med dig.

Vi er særdeles aktive på næsten alle sociale medier, her kan du få et indblik i vores hverdag. Ligeledes kan du se hvad der er af kampagner og nyheder fra os som virksomhed, samt de bilmærker vi tilbyder. Internt har vi, naturligvis, en aktiv medarbejdergruppe på Facebook, hvor du hele tiden vil blive opdateret med tiltag, god viden ect. 

 
Følg os gerne på: 

 

Ledige stillinger Uopfordret ansøgning Events og premiere Værdier og leveregler CSR politik

Medarbejderne er noget af det vigtigste for Hans Vestergaard - grundlægger af Autohuset Vestergaard.

Hør hvordan dagligdagen som mekaniker og pladesmed er hos Autohuset Vestergaard – Ole, Nana og Benjamin giver dig en forsmag her.

Udviklingen af medarbejderne i Autohuset Vestergaard er en utrolig vigtig brik - hør administrerende direktør Jesper Wang fortælle om dette.

Eftermarkedsdirektør Martin Kragh fortæller, "Vi er villige til at investere i mennesker".

Her finder du alle vores aktuelle ledige stilling

Events og premiere

Datoer i 2021
28. august | Kl. 10-14 | Bagagerumsmarked Fredericia

Vi gentager succesen fra tidligere år, og afholder endnu engang et stort bagagerumsmarked på vores parkeringsplads i Fredericia.

En stand koster 75 kr.  og standlejen går ubeskåret til Kræftens bekæmpelse. En stand kan bookes her >>

29. august | Kl. 10-17 | Green Kajak event Vejle

Vil du være med til at gøre en forskel i dit lokalområde? Så tag med den prisbelønnede miljøorganisation GreenKayak og Volvo på en sjov og gratis tur på vandet og hjælp os med at gøre Vejle lidt grønnere. Vi kommer forbi Vejle den 29. august, hvor du kan finde os ved kajen foran Bølgen.

4. september | Kl. 9-15 | Legoland Event Svendborg

Slip både børnene og fantasien løs, når LEGOLAND® og Renault Trafikskolen ruller ind i Svendborg – med masser af sjov, leg, en ny online teoriprøve og en helt særlig version af kørebanen*til den praktiske prøve.

Det koster ikke noget – og alle børn fra 6-13 år kan være med.

25. september | Kl. 10–13 | Bagagerumsmarked Svendborg

Vi gentager succesen fra tidligere år, og afholder endnu engang et stort bagagerumsmarked på vores parkeringsplads i Svendborg.

En stand koster 75 kr.  og standlejen går ubeskåret til Rudkøbing Plejehjem. En stand kan bookes her >>

25. september | Kl. 9-15 | Legoland Event Nærum

Slip både børnene og fantasien løs, når LEGOLAND® og Renault Trafikskolen ruller ind i Nærum – med masser af sjov, leg, en ny online teoriprøve og en helt særlig version af kørebanen*til den praktiske prøve.

Det koster ikke noget – og alle børn fra 6-13 år kan være med.

16. oktober | Kl. 9-15 | Legoland Event Odense SV

Slip både børnene og fantasien løs, når LEGOLAND® og Renault Trafikskolen ruller ind i Odense SV – med masser af sjov, leg, en ny online teoriprøve og en helt særlig version af kørebanen*til den praktiske prøve.

Det koster ikke noget – og alle børn fra 6-13 år kan være med.

 

17. oktober | Kl. 9-15 | Legoland Event Fredericia

Slip både børnene og fantasien løs, når LEGOLAND® og Renault Trafikskolen ruller ind i Fredericia – med masser af sjov, leg, en ny online teoriprøve og en helt særlig version af kørebanen*til den praktiske prøve.

Det koster ikke noget – og alle børn fra 6-13 år kan være med.

23. oktober | Kl. 9-15 | Legoland Event Vejle

Slip både børnene og fantasien løs, når LEGOLAND® og Renault Trafikskolen ruller ind i Vejle – med masser af sjov, leg, en ny online teoriprøve og en helt særlig version af kørebanen*til den praktiske prøve.

Det koster ikke noget – og alle børn fra 6-13 år kan være med.

30. oktober | Kl. 9-15 | Legoland Event Kolding

Slip både børnene og fantasien løs, når LEGOLAND® og Renault Trafikskolen ruller ind i Kolding – med masser af sjov, leg, en ny online teoriprøve og en helt særlig version af kørebanen*til den praktiske prøve.

Det koster ikke noget – og alle børn fra 6-13 år kan være med.

 

Bliv karosseritekniker | Se med her da Jasmin Lind besøgte et af vores skadecentre

Jasmin tager dig med rundt og gør dig klogere på karrosseriteknikeruddannelsen. Se med i videoen her.

3. pladsen for mest engagerede medarbejdere i serviceorganisations branchen

I 2020 har vi hos Autohuset Vestergaard fået en 3. plads under kategorien "Employer og the Year - Service Industry" - og det er noget vi er stolte af. 

Awarden er en årlig pris, der uddeles til de virksomheder, der har formået at skabe et godt arbejdsmiljø, med yderst engagerede medarbejdere. Prisen tildeles også organisationer, der formår at foretage større ændringer i løbet af året og derved øge medarbejdernes tilfredshed. 

Resultaterne er yderst valide. De kommer nemlig fra vores egne medarbejdere, da det er besvarelser fra vores interne medarbejdertilfredshedundersøgelse, som danner grundlag for awarden - et resultat vi som virksomhed er utroligt stolte af. 

Brilliant Award 2020

Vi vil yde branchens bedste service. Derfor er uddannelse i højsædet hos os.

Udvikling af talenter og ledere holder os på tæerne og sørger for, at Autohuset Vestergaard altid giver kunderne branchens bedste service. Derfor genoptager Autohuset Vestergaard nu vores udviklingsprogrammer med 20 nye håbefulde talenter.

Vi mener, at vi, ved at have et nyt kuld af ledere og talenter omkring os hele tiden, bliver de største på markedet og sikrer den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere. Fordi vi tror på mennesker, uanset hvordan verden ser ud omkring os, og vi er stolte af, at vi investerer i vores medarbejdere.

LÆS MERE HER
Lederhold 5 anno 2021

Lederhold 5 anno 2021

Vores værdier og leveregler

TROVÆRDIGE
Vi tager ansvar for egne handlinger. Vi afstemmer forventninger og kommunikerer rettidigt. Vi udviser respekt ved at overholde alle aftaler.

PASSIONEREDE
Vi gør os umage, har fokus på detaljen og den ekstraordinære indsats. Vi er stolte over vores virksomhed, og det vi laver. Vi har en høj faglighed, der viser sig i vores tilgang til at løse opgaver.

KUNDEORIENTEREDE
Vi er proaktive og oprigtig interesseret i forhold til kundens behov. Vi er imødekommende uanset, hvordan kunden henvender sig. Vi bidrager til en god oplevelse, som giver kunden lyst til at vende tilbage.

KØBMANDSKAB
Vi tager afsæt i et gensidigt godt købmandskab, der både er lokalt forankret og har fordelene ved at have en stærk virksomhed i ryggen. Vi agerer altid fornuftigt, forsvarligt, lønsomt og indtænker hele vores virksomhed. Både i forhold til vores kunder, samarbejdspartnere og os selv.

Hvor ligger Autohuset Vestergaard i Danmark

Én eller flere afdelinger ligger med stor sandsynlighed ganske tæt på dig, herunder kan du se alle vores afdelinger. Autohuset Vestergaard A/S er én af danmarks største bilforhandler og vi tæller lige nu hele 11 bilhuse. 

Gå til afdeling
Odense SV

Bondovej 18

5250 Odense SV

tlf. 63 17 13 11

Åbent i dag:

-

Service

Volvo Renault Dacia Polestar

Salg

Volvo Renault Dacia

Gå til afdeling
Odense FordStore

Svendborgvej 90

5260 Odense S

tlf. 66 14 14 14

Åbent i dag:

-

Service

Ford

Salg

Ford

Gå til afdeling
Odense S

Svendborgvej 100

5260 Odense S

tlf. 66 14 14 14

Åbent i dag:

-

Service

Jeep Alfa Romeo Fiat

Salg

Jeep Alfa Romeo Fiat

Gå til afdeling
Svendborg

Odensevej 42

5700 Svendborg

tlf. 63 21 38 11

Åbent i dag:

-

Service

Volvo Renault Dacia KIA Polestar

Salg

Renault Dacia KIA

Gå til afdeling
Birkerød

Birkerød kongevej 56

3460 Birkerød

tlf. 45 81 18 19

Åbent i dag:

-

Service

Peugeot BMW Opel

Salg

Peugeot Opel

Gå til afdeling
Nærum

Nærum Hovedgade 1

2850 Nærum

tlf. 72 59 18 00

Åbent i dag:

-

Service

Volvo Renault Dacia Ford Nissan Polestar

Salg

Volvo Renault Dacia Nissan

Gå til afdeling
Horsens

Ormhøjgårdvej 2

8700 Horsens

tlf. 75 64 80 00

Åbent i dag:

-

Service

Volvo Ford Mazda Polestar

Salg

Ford Mazda

Gå til afdeling
Vejle

Løversysselvej 9

7100 Vejle

tlf. 70 27 05 00

Åbent i dag:

-

Service

Volvo Renault Dacia KIA Nissan Mazda Polestar

Salg

Volvo Renault Dacia KIA Nissan Mazda

Gå til afdeling
Kolding

Trianglen 4

6000 Kolding

tlf. 75 52 25 55

Åbent i dag:

-

Service

Volvo Renault Dacia Ford KIA Polestar

Salg

Volvo Renault Dacia Ford KIA

Gå til afdeling
Fredericia

Strandvejen 220

7000 Fredericia

tlf. 75 92 36 11

Åbent i dag:

-

Service

Volvo Renault Dacia KIA Polestar

Salg

Renault Dacia KIA