Autohuset Vestergaard A/S er som arbejdsplads, et sted hvor du bliver kigget på som menneske. Hos os har du mulighed for at udvikle dig, både fagligt men bestemt også personligt. Vi har interne uddannelser, der giver dig som medarbejder øget faglighed og en rejse i din personligeudvikling. Vi er en stor virksomhed og vi anerkender at det kan være svært at kende alle sine kollegaer, når vi spreder os geografisk fra Horsens til Hillerød, derfor holder vi hvert andet år en kæmpe fest, hvor du har mulighed for at hilse og skabe relationer på tværs af vores mange afdelinger. Det er kun én af mange sociale arrangementer vi jævnligt holder.

Vi er ikke bange for at sige hvilke forventninger vi har til dig som medarbejder, og ligeledes er vi yderst glade når du som medarbejder fortæller, hvilke ambitioner du har. Hvad enten det er ambitioner om specialistrolle eller som direktør, så vil vi give dig de absolut bedste rammer til at du kan forfølge din drøm.

Grundet vores størrelse så har vi brug for arbejdskraft indenfor næsten alle faggrupper, så har du en drøm om at arbejde i autobranchen, så er Autohuset Vestergaard et perfekt sted for dig.

Vi glæder os til at snakke med dig.

Vi er særdeles aktive på næsten alle sociale medier, her kan du få et indblik i vores hverdag. Ligeledes kan du se hvad der er af kampagner og nyheder fra os som virksomhed, samt de bilmærker vi tilbyder. Internt har vi, naturligvis, en aktiv medarbejdergruppe på Facebook, hvor du hele tiden vil blive opdateret med tiltag, god viden ect. 

 
Følg os gerne på: 

 

Ledige stillinger Uopfordret ansøgning Events og premiere Værdier og leveregler

Medarbejderne er noget af det vigtigste for Hans Vestergaard - grundlægger af Autohuset Vestergaard.

Hør hvordan dagligdagen som mekaniker og pladesmed er hos Autohuset Vestergaard – Ole, Nana og Benjamin giver dig en forsmag her.

Udviklingen af medarbejderne i Autohuset Vestergaard er en utrolig vigtig brik - hør administrerende direktør Jesper Wang fortælle om dette.

Her finder du alle vores aktuelle ledige stilling

Brilliant Award 2020

3. pladsen for mest engagerede medarbejdere i serviceorganisations branchen

I 2020 har vi hos Autohuset Vestergaard fået en 3. plads under kategorien "Employer og the Year - Service Industry" - og det er noget vi er stolte af. 

Awarden er en årlig pris, der uddeles til de virksomheder, der har formået at skabe et godt arbejdsmiljø, med yderst engagerede medarbejdere. Prisen tildeles også organisationer, der formår at foretage større ændringer i løbet af året og derved øge medarbejdernes tilfredshed. 

Resultaterne er yderst valide. De kommer nemlig fra vores egne medarbejdere, da det er besvarelser fra vores interne medarbejdertilfredshedundersøgelse, som danner grundlag for awarden - et resultat vi som virksomhed er utroligt stolte af. 

Events og premiere 
Datoer i 2020

01-02. Februar 2020 KIA Ceed SW åbent hus
Uge 6 2020 Puma Days
Uge 13 2020 Eksklusiv forpremiere på den nye Ford Kuga (Kun FordStore Odense)
7-8 marts Peugeot Åbent hus
April 2020  Ny Ford Kuga lancering
16. April 2020 Kvindeaften Bondovej
18-19 April 2020 Opel Åbent hus
9-10 maj 2020 Peugeot Åbent hus
23. maj Bagagerumsmarked Fredericia
13-14 Juni 2020 Opel Åbent hus
13-14 Juni 2020 Peugeot Åbent hus
29-30 August 2020 Opel Åbent hus
5-6 september 2020 Peugeot Åbent hus
3-4 Oktober 2020 Peugeot Åbent hus
24-25 Oktober 2020 Opel Åbent hus
7-8 November 2020 Peugeot Åbent hus

Vores værdier og leveregler

TROVÆRDIGE
Vi tager ansvar for egne handlinger. Vi afstemmer forventninger og kommunikerer rettidigt. Vi udviser respekt ved at overholde alle aftaler.

PASSIONEREDE
Vi gør os umage, har fokus på detaljen og den ekstraordinære indsats. Vi er stolte over vores virksomhed, og det vi laver. Vi har en høj faglighed, der viser sig i vores tilgang til at løse opgaver.

KUNDEORIENTEREDE
Vi er proaktive og oprigtig interesseret i forhold til kundens behov. Vi er imødekommende uanset, hvordan kunden henvender sig. Vi bidrager til en god oplevelse, som giver kunden lyst til at vende tilbage.

KØBMANDSKAB
Vi tager afsæt i et gensidigt godt købmandskab, der både er lokalt forankret og har fordelene ved at have en stærk virksomhed i ryggen. Vi agerer altid fornuftigt, forsvarligt, lønsomt og indtænker hele vores virksomhed. Både i forhold til vores kunder, samarbejdspartnere og os selv.

Hvor ligger Autohuset Vestergaard i Danmark

Én eller flere afdelinger ligger med stor sandsynlighed ganske tæt på dig, herunder kan du se alle vores afdelinger. Autohuset Vestergaard A/S er én af danmarks største bilforhandler og vi tæller lige nu hele 11 bilhuse.