Gavekort + lån af Megane E-Tech Electric

Gavekort på 8.000 kr. til Small Danish Hotels + lån af Megane E-Tech Electric

Svar rigtig og deltag i konkurrencen!

Samtykke til markedsføring

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du at modtage info og materiale fra Autohuset Vestergaard A/S via e-mail og telefon, med henblik på markedsføring af biler, tilbehør og ydelser til biler, reparation/service af biler, events og konkurrencer.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Autohuset Vestergaard A/S,

Svendborgvej 90, 5260 Odense S, Tlf. 66141414, e-mail: mail.personvogne@autohuset-vestergaard.dk eller i bunden den mail du modtager.

Læs mere om vores behandling af dine oplysninger i privatlivspolitikken på www.autohuset-vestergaard.dk 

Konkurrence information

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år gammel og bosiddende i Danmark. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har svaret rigtigt på konkurrencen. Medarbejdere (og deres familier) hos Autohuset Vestergaard A/S samt Renault Danmark kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderen vil blive udtrukket, i uge 33 2022 og kontaktes direkte. Hvis denne ikke svarer på vores henvendelse inden for 24 timer, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. 

OBS. Renault Megane Electric skal bookes senest 30 dage før dato for udlån. Kontakt Autohuset Vestergaard, Bondovej 18, 5250 Odense SV - Filialchef Michael Aagaard tlf. 63 17 13 11. 

Præmie

Der trækkes 1 vinder, som modtager et gavekort til en værdi af 8.000 kr. + lån af Megane E-Tech Electric (Fredag til og med søndag). Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien skal indløses inden 1. september 2023.