05.02.2021

Hos Nordania Leasing indtager Volvo V60 fornem førsteplads

Populær Volvo V60

De mest leasede biler hos Nordania Leasing i 2020 er netop offentliggjort. På den fornemme liste, topper Volvo V60 for første gang og netop bilens design, køreegenskaber, sikkerhedsfeatures og attraktive beskatningsværdi er nogle af de faktorer der har givet Volvo V60 sejren.  

I løbet af 2020 har V60 ligget i toppen af listen, så hos Volvo Car Danmark var den gode nyhed ventet:

”Vi er meget glade for, og stolte over den anerkendelse og tillid som de danske erhvervsbilister viser vores brand og produkter. Konkurrencen, netop i firmabilssegmentet, er ekstremt hård, og netop derfor føles det ekstra godt at indtage førstepladsen”, lyder det fra Sarka Fuchsova, direktør for Volvo Car Denmark.

Hos Nordania Leasing lyder det samstemmende:

”Kvaliteterne hos Volvo V60 er velbeskrevne, og derfor er det i sig selv ikke overraskende, at den har været meget populær blandt vores kunder. Med sit vellykkede design, rummelige kabine og komfortable interiør hører den naturligt til i toppen. Men at den ligefrem skulle sikre svenskerne den første topplacering i historien er da en bedrift ud over det sædvanlige” udtaler Jens Haarmark Nielsen, Chef for Fleet Management hos Nordania Leasing.

Sikkerged er en del af Volvos DNA, hvilket også ses i udstyrslisten. En Volvo V60 er bl.a. udstyret med Lane Mitigation, Run Off Road Mitigation og Lane Keeping Aid, der assisterer føreren med at undgå en potentiel kollision. I udstyrslisten finder man også City Safety med Autobrake teknologi, der bruger et automatisk opbremsnings- og detektionssystem - designet til at undgå kollisioner.

SE VOLVO V60 LÆS HELE NYHEDEN

Det synes vores kunder