19.05.2020

Volvo kører foråret i møde med skarpe priser på hele Recharge Modelprogrammet

Der er store forventninger til Volvos nye modelprogram

Det nye modelprogram går under betegnelsen Recharge. Recharge er en fællesbetegnelse for hele sortimentet af el- og plug-in hybrid varianter. Helt unikt for Volvos modelprogram fås alle modellerne i en eller to plug-in hybrid varianter.

Salget af den første 100 % eldrevne model fra Volvo er deres model XC40, hvor salget vil starte til efteråret. Der er tale om Volvo XC40 P8 Recharge Pure Electric. Med en motor der yder 408 hk og når 100 km/t på 4.9 sek. Må det siges at være en kraftfuld bil. XC40 har en rækkevidde på 400 km og en ladetid på kun 40 min. for at nå 80 % kapacitet af det store 78 kWh (ved 150 kW DC).

XC40 – formidable køreegenskaber og prisvindende design

Volvo XC40 Recharge plug-in Hybrid findes i to motorvarianter. En XC40 T5 yder 180 hk + 82 hk fra elmotoren, og trods størrelsen har den forbavsende meget plads i kabinen og opbevaringsmæssigt. I bunden af bilen er batteriet skjult og det tager derfor ikke plads fra bagagerummet. På ren el har XC40 en rækkevidde på hele 45 km, som for de fleste vil være nok til den daglige pendling. Med den brændstoføkonomiske benzinmotor med 180 hk og den 7 trins dobbeltkoblingsgearkasse byder Plug-in hybrid varianten på det bedste fra to verdner. Som en nyhed fås Volvo XC40 Recharge plug-in hybrid nu også i en T4 variant med 129 hk + 82 hk.

XC60 – Den bedst sælgende SUV fra Volvo

Den mest populære model fra Volvos modelprogram er XC60. Den tilbydes fra foråret 2020 i en ny T6 Recharge plug-in hybrid eAWD variant. Med den højt ydende benzin motor på 253 hk og 87 hk fra elmotoren har den rigeligt med kraft. På ren el kan den køre op til 53 km. Volvo XC60 fås stadig i den populære T8 Recharge plug-in hybrid model – og for at toppe den kommer XC60 Polestar Engineered nu også til Danmark og kan allerede i dag bestilles hos din nærmeste autoriserede Volvo-forhandlere. Denne topvariant yder ikke mindre end 318 hk + 87 hk, eAWD og kører op til 45 km på ren el.

XC90 – I premium segmentet tilbyder Volvos som den eneste en plug-in hybrid med 7 sæder som standard

Volvo XC90 plug-in hybrid er den eneste bil i premium segmentet som tilbydes med 7 sæder som standard. Når kravet om plads og sikkerhed går op i en højere enhed, må man sige at XC90 T8 Recharge plug-in hybrid eAWD er til den kvalitetsbevidste storfamilie. Den store model har en benzin motor på hele 303 hk og et batteri på 11,6 kW, og kan køre op til 51 km på ren el.

Volvo On Call

Volvo smartphone app til iOS og Android hedder Volvo On Call, og tilbyder masser af smarte løsninger til at betjene og kommunikere med bilen på afstand. Man kan i appen se et væld af forskellige informationer. Man har adgang til bilens instrumentbræt, status på dørlås, brændstofniveau, vedligeholdelsesadvarsler, strøm på batteriet og meget mere. Volvo On Call er blot et af de mange standardudstyr i Recharge modellerne, som er med til at gøre hverdagen nemmere.

Godt nyt til heste- og bådejere

Gode nyheder i Recharge sortimentet for heste og bådinteresserede. Alle modeller kan tilbyde træk fra 1800 kg. Og helt op til 2400 kg. For XC90 T8 Recharge plug-in hybrid modellen.

LÆS MERE HER SE MODELPROGRAM

Det syntes vores kunder