13.07.2021

Volvo er klar med den elektriske fremtid

Tro mod skandinavisk designarv hylder Concept Recharge mantraet 'mindre, men bedre'. Ved at fjerne forbrændingsmotorens kompleksitet har designerne for eksempel været i stand til at udvikle bilens proportioner for at øge pladsen indvendigt og samtidig også forbedre dens aerodynamiske effektivitet. Resultatet er en bil, der byder på virkelige forbedringer i forhold til et moderne familieliv.

"Inde i Concept Recharge skaber vi en ægte skandinavisk dagligstuefølelse," fortsætter Robin Page. "Interiøret integrerer vores nyeste brugeroplevelses-teknologi med smukke, bæredygtige og naturlige materialer. Hver del af interiøret er som et kunstværk og kunne stå alene som et individuelt møbel i et rum. Vi anvender de nyeste teknologier, men ikke for teknologiens egen skyld. Vi fokuserer altid på de fordele, som teknologier kan give."

Endelig afspejler Concept Recharge også Volvo Cars' sikkerhedsambitioner i de kommende år. En LiDAR-sensor fra teknologivirksomheden Luminar, der er en vigtig del af Volvo Cars' plan for fremtidig sikker, autonom køreteknologi, er placeret i optimal position på taget for at indsamle data fra omgivelserne omkring bilen.

"Med Concept Recharge går vi i de velkendte fodspor af Volvos design-DNA på en moderne og frisk måde, mens vi bevæger os ind i vores fuldelektriske fremtid," slutter Robin Page. "Den repræsenterer alt, hvad vi tror, kunderne forventer af en fuldelektrisk Volvo, og vi er glade for at kunne tage denne filosofi med ind i vores næste generation af biler."

LÆS HELE NYHEDEN HER

Det syntes vores kunder