21.03.2019

Vind franske hotdogs til hele slænget

Skal du vinde frokost til hele firmaet eller byggepladsen?

Tysk fornuft i fransk indpakning

Trafic og Master, varebiler som de burde være.

Vi kan lige så godt sige det som det er. Nogle biler er bare federe end andre. Sådan er det også med Renault Trafic og Renault Master. For med alt det udstyr, du drømmer om i kabinen, såsom navigation, fartpilot, parkeringscensor og masser af rummelighed bagi, så er både mester og svende godt kørende. Og det bedste af det hele – de er klar til omgående levering.

Renault Trafic konkurrence

RENAULT TRAFIC 

Renault Trafic

Har du brug for en bil med løsninger der forenkler din hverdag? Så vælg en Trafic!Trafic giver dig et væld af gode løsninger, uanset hvad dit behov er, om befinder dig i kabinen eller kører på landevejen. Trafic er også en fryd for øjet med sine dynamiske og robuste linjer, alt sammen tilsat en god portion tysk charme.

LÆS MERE

RENAULT MASTER

Renault Master

Brug for mere plads? Så fås Master i flere forskellige størrelser, alt efter DIT behov. Hverdagen er lettere med Master ved din side. Med større kraft, større brændstofbesparelse og mere sikkerhed, er barren nu sat endnu højre. Du kan vælge mellem flere forskellige versioner, der giver dig et utal af muligheder, og dermed nemt bidrager til en lettere hverdag.

LÆS MERE

VIND FRANSKE HOTDOGS TIL HELE SLÆNGET

Få et tilbud og deltag i konkurrencen om en frokost, der er lidt mere OOH LA
LA.

Vi giver franske til hele slænget. Husk og få et tilbud senest d. 30/4/2019 og deltag i konkurrencen om hotdogs til hele slænget. 

*Vinderen trækkes fredag d. 10. maj 2019, og bliver kontaktet direkte samt det offentliggøres på vores sociale medier. Med din deltagelse accepterer du at præmieuddelingen filmes og bruges efterfølgende til markedsføring.

 

Få et tilbud