11.11.2021

Topkarakterer i sikkerhed til Ford Mustang Mach-E

Dobbelt hæder til Ford Mustang Mach-E

• Dobbelt hæder til Ford Mustang Mach-E
• Topkarakter i sikkerhed med fem stjerner i Euro NCAP
• Scorer de maksimale fem stjerne i Green NCAP miljømærkning

Den første fuldelektriske fra Ford, nemlig Ford Mustang Mach-E har netop høstet hele to gange topkarakter. Ford Mustang Mach-E får topkarakter fra den uafhængige crash test myndighed Euro NCAP, og den scorer yderligere topkarakter af miljømærkningsordningen, Green NCAP med fem stjerner.

Mustang Mach-E får tildelt fem stjerner af Euro NCAP i sikkerhed i forbindelse med netop offentliggjorte kollisionstest, der omfatter test af sikkerheden for både voksne og børn. Her opnår Mustang Mach-E henholdsvis 92 procent og 86 procent i score for beskyttelse og roses i den forbindelse blandt andet for de avancerede førerassistanceteknologier som Adaptiv Fartpilot1, Pre-Collision Assist med automatisk nødbremsning ved potentiel kollision1, Blind Spot-teknologien, som advarer om trafikanter i førerens blinde vinkler og Lane Keeping Systemet, som holder bilen i sin bane. I sidstnævnte fik Mustang Mach-E 100 procent i score.

Se video fra test her

Mustang Mach-E får derudover flot anerkendelse af den uafhængige miljømærkningsordning, Green NCAP, der uddeler stjerner til de mest klima- og miljøvenlige biler. Her scorer Mustang Mach-E også topkarakter med de maksimale fem stjerner. Med en elektrisk rækkevidde på op til 610 km ifølge WLTP2, er Mach-E også testet i både varme og kolde omgivelser og opnår en flot score på 94 procent i energieffektivitet og topkarakter på 100 procent i ren-luft og drivhusgas-test.

Læs hele nyheden her

Det syntes vores kunder