16.02.2021

Sådan køber du bil under corona-nedlukning

Svar: Sådan køber du en ny eller brugt bil

Hvad gør vi med byttebil?, hvad med alle dokumenterne? og kan vi få serviceaftale? Der er rigtig mange spørgsmål der kan opstå, når vi på denne måde ændre alt det kendte omkring at købe en bil. Vi gør og kan heldigvis det samme som normalt, bare lidt anderledes. 

I denne video kan du se, hvordan vi løser alle de udfordringer som vi typisk støder på i forbindelse med at vi ikke må holde vores butikker åben. 

Vi vil naturligvis rigtig gerne hjælpe dig med din drømmebil, derfor kan vi sikkert og helt lovligt lave en aftale hjemme hos dig eller et andet sted. Her vil vi gøre alt hvad vi kan for at nedbringe risikoen, således det er helt sikkert for dig at købe en ny eller brugt bil, under denne nedlukning. 

Noget af de vi ofte støder på i øjeblikket er, at vores kunder er usikre på hvor bindende det er, hvis de booker en fremvisning af bilen hjemme. Det er 100% uforpligtende og vi vil RIGTIGT gerne komme ud og vise dig den eller de biler, du kunne have interesse i. Et andet spørgsmål, er omkring levering af bilen. Dette er faktisk ligeså let som det altid har været, du må nemlig meget gerne komme i vores butikker, når du skal afhente din nye eller brugte bil. Et alternativ til det, er at vi levere bilen hvor du ønsker. 

Ønsker du f.eks. ikke at prøve og se bilen, før du køber - så tilbyder vi som noget helt nyt 14 dage fuld fortrydelsesret. Dette er faktisk normalt ikke noget der tilbydes på køb af biler, så nu kan du altså med ro i maven købe din nye bil og hvis du fortryder aflevere den tilbage. 

Læs mere mere om vores nye tiltag her

Vil du have en fremvisning hjemme, så start med at booke et VestergaardYOU møde her

Det syntes vores kunder