16.10.2020

Renault Megane bliver elektrificeret

Megane eVision er ny elbil fra Renault

PRESSEMEDDELELSE FRA RENAULT

Renault første rigtige elbil, Renault Zoe blev lanceret tilbage i 2011. Den er solgt i mere end 234.000 stk. her ti år senere. Sløret løftes nu for endnu en kommende bestseller – Renault Megane eVision.

Den gule førertrøje hvad angår elbiler, ligger hos Renault, med hele 350.000 solgte elbiler i Europa. Med udmeldingen fra Luca de meo – CEO Group Renault, er det tydeligt, at der satses massivt på el i fremtiden.

Group Renault har en klar vision. Alle nye biler i 2022 vil være elektrificerede, enten som ren elbil, Hybrid eller Plug-in Hybrid.
Renault Megane eVision bliver den anden rene elbil fra Renault, som nu kan ses som konceptbil. Den kommer ikke helt til at se ud, som på billederne, når den lander næste år, men det er tæt på.

Mégane eVision er inspireret af show bilen MORPHOZ, og er første model i en helt ny generation af elbiler fra Renault. Bilen er bygget på den såkaldte CMF – EV platform og er en hatchback.

HOLD MIG OPDATERET

Fakta om Megane eVision

Renault Megane eVision er en kompakt bil i C segmentet, med sine blot 4,21 meters længde, og akselafstand på kun 2,70 meter. Bredden er 1.80 m. og højden er 1.50 meter, mens vægten siger 1650 kg.

Megane eVision er 15 cm. kortere end den nuværende Megane hatchback, men den har samme interiørplads.
Den er helt nyudviklet både designmæssigt og teknologisk. Batteriet er på 60 kWh, som yder hele 217 hk. Den kan lades med 130 kW DC, og har en WLTP rækkevidde på 450 km.

Modsat Renault Zoe, der kun fås som ren elbil – vil Mégane eVision eksistere side om side med den normale Renault Mégane, der i øvrigt kan fejre 25. år som en af de bedst sælgende Renault modeller. Platformen som Mégane eVision er bygget på, vil danne baggrund for endnu en ren elbil fra Renault.

Renault Mégane eVision lanceres senere næste år.

SE RENAULT BILER

Udfyld formularen herunder og hold dig opdateret med den nyeste info om Renault Megane eVision

Det syntes vores kunder