06.11.2020

Renault Captur er nu nummer 1 i Danmark

Renault Captur tager titlen som den mest populære

I Danmark – som i resten af Europa - er salget af nye biler styrtdykket på grund af Covid 19. Især foråret var hårdt ramt, og her i efteråret er den totale volumen af nye solgte biler nede med 15 procent. Nedgangen i salget er en kombination af effekten af COVID 19, men også usikkerheden om, hvad der sker med bilafgifterne.

Men, der er et segment, der fortsat vokser – og det er ikke overraskende SUV-segmentet – og specifikt B -SUV-segmentet– altså netop der, hvor den nye Renault Captur befinder sig.

Og Renault Captur har netop taget titlen som den mest populære i dette segment. En plads, der ellers har været forbeholdt VW T-ROC. Men introduktionen af Captur E-TECH, der er i finalen om at bliver Årets Bil, har katapulteret Captur forrest i segmentet.

Med over 100 registrerede Captur plug-in hybrid siden introduktionen i forrige uge, er der med udgangen af oktober registreret 2555 Captur, hvilket giver en markedsandel på 11.7 % i et meget konkurrencepræget segment, der blandt andet tæller modeller som Peugeot 2008 og Hyundai Kona.

”Vi havde jo forventet, at vi skulle have haft vores plug in-hybrid modeller tidligere på året, men som alle andre bilproducenter, har vi oplevet at vores biler har været forsinket. Nu er plug- in versionen af Captur så endelig her, og det er meget glædeligt, at den er præcis så stor en succes som vi havde håbet”, siger pressechef Søren Hyltoft fra Groupe Renault.

Det syntes vores kunder