26.10.2020

Renault Captur er finalist til Årets Bil i Danmark 2021

Årets Bil i Danmark - måske Renault Captur

På bare 2 dage har 23 danske motorjournalister teste ikke færre end 27 forskellige bilmodeller, for at finde frem til de kun 7 finalister til Årets Bil i Danmark 2021. I finalen kom Renault Captur.

Rammerne om Året Bil i Danmark fandt sted i denne uge ved vejene omkring smukke Silkeborg og ikke mindst FDM Jyllandsringen. Ikke færre end 23 motorjournalister brugte to dage på at testkøre bilerne – både under ekstreme forhold på FDM Jyllandsringen og på almindelige veje. Efter to intense dage fandt de 23 motorjournalister frem til de 7 finalistbiler.

Renault Captur er blandt journalisternes favorit, som også lige er blevet lanceret som Plug-in hybrid. Den teknologi der hos Renault hedder - E-TECH.

”Jeg er virkelig glad for, at de danske motorjournalister anerkendte, at Renault Captur var en finaleplads værdig. Den banebrydende E-TECH teknologi, der netop er blevet lanceret som supplement til traditionel benzin- og diesel i Captur, gør at man kan køre på op til 65 kilometer på ren el. Det betyder for mange mennesker, at de i hverdagen kan køre 100 % på el- og kun når de skal på længere ture får masseret stemplerne i motoren. Det betyder ikke alene noget for oplevelsen af komfort, men naturligvis også for miljøet. Brændstofforbruget ved blandet kørsel (WLTP) er på blot 1.3L/100 km (knap 77 km/l) og udleder således kun 28 gram CO2 pr kilometer ”, siger kommunikationschef Søren Hyltoft.

Afgørelsen som Året Bil i Danmark 2021 falder den 25. november, og der er stærk konkurrence i finalefeltet. Konkurrenterne til Captur er elbilerne VW ID3 og Honda e. Derudover er der den helt nye Toyota Yaris, Seat Leon, Peugeot 2008 og BMW 4-serie.

Renault Captur E-Tech

Renault Captur E-Tech

LÆS HELE NYHEDEN SE RENAULT CAPTUR

Det syntes vores kunder