24.06.2021

Ranger Raptor Special Edition

Ny Ranger Raptor Special Edition

Ford lancerer nu en ny mere rå, sejere og kraftfuld Pickup.

Den specialudviklede Ranger Raptor Special Edition, kommer til Europa i løbet af efteråret 2021. Faktisk kan man allerede se den, i filmen ’The Good, the Bad and the Bad-RSE’, som Ford netop har lanceret. Her udfolder Raptor Special Edition sig som off-roader, sammen med flere af Ranger varianterne, som eksempelvis Ranger Stormtrak.

Ranger Raptor Special Edition kommer med unikke eksteriør og kabineoptimeringer. Alt dette er med til at gøre bilen mere unik og eftertragtet.

Ranger Raptor Special Edition er udviklet af Ford Performance. Hjulophænget er lavet til at kunne køre off-road med høj hastighed, uden at det går ud over styring og komfort. Den har 213 dieselhestekræfter, og et drejningsmoment på 500nM*. Gearkassen er en 10 trins automatgearkasse, som man også ser i Ford Mustang.

Modellen vil komme i 3 forskellige farver:

  • Performance Blue
  • Conquer Grey
  • Frozen White

Derudover får den matte racerstriber med rød kontrastfarve på køleren, taget og bagklappen.

Udover racerstriberne, er de forreste trækkroge røde og kofanger samt dørhåndtag, er i mat sort finish, i stedet for de grå detaljer, som ellers ses på den almindelige Ranger Raptor.

Interiøret er blevet mere sportsligt, med røde stiklinger i rattet, omkring instrumentpanel og i dørene. Lædersæderne er også blevet optimeret, således du får al nødvendig støtte, når du kører Off-road.

Ranger Raptor Special Edition kommer også med muligheden for at vælge seks forskellige køreindstillinger, så den kan klare alverdens slags terræn. Eksempelvis er der mulighed for at sætte bilen i ’Baja Mode’, som er opkaldt efter Baja Desert Rally.

Den nye Ranger Raptor Special Edition kommer i et begrænset antal, og de første biler forventes til Europa i Oktober. I Danmark skal vi forvente at kunne få leveret bilen i starten af 2022. Officielle danske priser, vil blive offentliggjort tættere på lancering.

* Forbrug: 10.7 l/100 km., CO-2 udslip fra 277 g/km (WLTP).

 

Ranger Raptor Speciel Edition

Ranger Raptor Special Edition