Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

26.01.2022

Emne:

Nye biler

Polestar er her med en ny motor-variant til Polestar 2

Det går godt for Polestar i Danmark, og nu er det svenske performance elbilmærke her med endnu en single motor-version af den populære model Polestar 2.

Den nye Polestar 2 Standard range single motor

Læs hele pressemeddelelsen

Det går godt for Polestar i Danmark, og nu er det svenske performance elbilmærke er her med endnu en single motor-version af den populære model Polestar 2. Den nye variant gør nu Polestar 2 tilgængelig for et endnu bredere publikum. Den nye Polestar 2 Standard range single motor, har en rækkevidde på 440 km. og kan erhverves til en grundpris fra bare 349.000 kr. eller leases fra 3.795 kr.

Efter få måneder i Danmark, udvider Polestar allerede deres sortiment af den populære Polestar 2. Med standard range single motor-versionen tilbyder Polestar nu 3 versioner af Polestar 2. Den nye udgave indeholder et batteri på 64 kW, der giver en rækkevidde på 440 km. Men grundprisen på 349.000 kr. henvender den sig nu til et bredere publikum. Til grundprisen har Polestar 2 stadigvæk den høje kvalitet og den solide køreoplevelse, som er med til at adskille den fra andre biler

Af varianter er der Long range Dual motor med batterikapacitet på 78 kWh. Og en rækkevidde på op til 482 km. Long range Singel motor med batterikapacitet på 78 kWh. Og en rækkevidde på op til 542 km. Standard range Singel motor med batterikapacitet på 64 kWh. Og en rækkevidde på op til 440 km.

Privatleasing af Polestar 2 standard range single motor Privatleasing bliver i stigende grad efterspurgt, og vi har i den forbindelse et samarbejde med Opendo, som tilbyder privatleasing af den nye Polestar 2 single range motor med 64 kW batteri fra 3.795 kr. om måneden samt en udbetaling på 9.995 kr.

Innovative udstyrspakker Polestar 2 er en fempersoners fastback, der kommer med en imponerende standard udstyrspakke, der bl.a. omfatter et innovativt Google automotive infotainmentsystem, kraftfuldt elektrisk drivlinje, smidig manøvrering, innovative digitale funktioner og et futuristisk design.

Man kan tilkøbe endnu mere udstyr hvis man ønsker det. Ved køb af Plus-pakken kan man bl.a. få glæde af fuldt panoramaglastag, kraftig kabinebelysning, tonet bagrude, trådløs mobilopladning, energibesparende varmepumpe og varme i for-og bagsæder samt rat. Med Pilot-pakken får man yderligere funktioner som adaptiv fartpilot og Pilot Assist, intelligente Pixel LED-forlygter, der tilpasser sig bilens omgivelser og forbedrer udsyn i fx tåge, automatisk nedblænding og kamera med 360º-synsvinkel og parkeringsassistent til alle bilens sider, når der skal manøvreres i trange omgivelser.

Priser på varianterne lyder således Standard range Single motor 350.000 kr. Long range Single motor 375.000 kr. Long range Dual motor 399.000 kr.

Man kan tilkøbe udstyrspakkerne Performance-pakken 50.000 kr. Plus-pakken 40.000 kr. Pilot-pakken 30.000 kr.