11.10.2021

Over 1000 Ford Kuga PHEV er klar til levering inden de nye afgifter

Ford Kuga plug-in hybrid

Du husker det måske fra tidligere år, at når vi rammer årsskiftet, så ændres afgifterne på biler. Ved dette årsskift forventes det, at afgiften vil stige på plug-in hybrid biler, hvilket også betyder en prisstigning på den populære Ford Kuga PHEV. Ford har derfor sikret sig over 1.000 biler, som fastholder den nuværende pris, hvis du altså bestiller inden årsskiftet. 

Derudover er på nuværende tidspunkt også biler på lager, hvilket betyder at man som kommende Kuga-kører kan være på vejen inden udgangen af året. 

Priser

Ford Kuga PHEV er som standard ret veludstyret og byder blandt andet på; alufælge, tågeforlygter, varme i forsæder og forrude, SYNC 3-infotainmentsystem med 8" touchskærm, navigation, nøglefri start samt dobbeltzonet klimaanlæg.

Trend-versionen fås fra 289.900,-. Storebroren, den populære ST-Line, fås fra 328.500,-. 

Det forventes at priserne på Kuga PHEV vil stige mellem 12.000-16.000 kr. grundet den nye afgift. 

Bliv ny Kuga PHEV ejer

Vil du være hurtigt kørende, kan du med fordel vælge en af de mange lagerbiler af Ford Kuga PHEV. Du kan også specificere din Kuga PHEV og bestille den til levering inden 1.1.2022.

 

Ford Kuga PHEV

Ford Kuga PHEV kører nu 100 km/l

Biler der produceres efter d. 13. september 2021, vil have tekniske ændringer og ændringer i beregninger af rækkevidde og forbrug (målt i henhold til WLTP), som nu gør det muligt at køre endnu længere på en opladning og mindre afhængigheden af fossile brændstoffer. Overgangen til modelår 2022 af Ford Kuga PHEV byder på en mere brændstoføkonomisk Kuga, hvor Ford har skruet op for den elektriske rækkevidde samt ned for CO2-udledning og forbrug af bilerne. 

For forbruget af Kuga PHEV betyder det, at de nye officielle WLTP tal viser at den elektriske rækkevidde nu er på 64 km, forbruget er 100 km/l samt at CO2-forbruget er faldet fra 32 g/km til 22 g/km. 

 

SE FORD KUGA PHEV
Ford Kuga PHEV