29.06.2021

Ny Opel Grandland 2021

Snarlig lancering af den nye Opel Grandland

Den nye Grandland er blevet opdateret hele vejen rundt. Af nye ting kan nævnes:

  • Fuldt digital cockpit: Grandland kommer med det intuitive Opel Pure Panel
  • Nyt ansigt: Nu med Opel Vizor front, ligesom Mokka
  • Kompakt SUV til alle kørselsbehov: Benzin, diesel og plug-in hybrid varianter
  • Klasseledende lysteknologi: Adaptive IntelliLux LED® Pixel lys med 168 LED’er
  • Nyt sikkerhedsudstyr: Night Vision registrerer bløde trafikanter og dyr i natten
  • Optimal siddekomfort: Ergonomiske AGR-forsæder

Det Nye Opel får nu endnu et medlem med den nye Grandland. Den har fået et gennemgribende facelift på både design og teknik. Ligesom Opel Mokka har Grandland smidt sit ”X” og er til gengæld blevet udstyret med den nye Vizor front grill og det digitale Opel Pure Panel instrumentbord. Ud over et markant visuelt løft både ude og inde, har Grandland fået spændende teknologi installeret, som fx de adaptive IntelliLux LED®Pixel forlygter med 160 LED enheder og Night Vision, der registrerer fodgængere og dyr på op til 100 meters afstand. Den tyske bilproducent tilbyder også den nye Grandland med de ergonomiske AGR-certificerede forsæder og så kan den vælges i enten benzin, diesel eller plug-in hybrid.

BLIV OPDATERET PÅ NY GRANDLAND

Ny teknologi i Grandland

Grandland har fået Opels nye signatur-front, som kaldes Opel Vizor. Det brede mørke panel, der pryder alle de nyeste Opel-modeller, fremhæver bilens bredde og indrammer visuelt det karakteristiske vingeformede Opel-kørelys og Blitz-logoet.
Vizor grillen rummer også de nye adaptive IntelliLux LED® Pixel forlygter, der også kendes fra Insignia. Med hele 168 LED enheder (84 i hver lygte) kan lygterne justere sig hvert millisekund ift. vejens forløb, kurver, vejrforhold, landevej, motorvej eller parkering og skaber en mere nuanceret lystilpasning til forholdene, der giver optimal sigtbarhed for føreren.
Resultatet er et større oplyst område, samt en mere præcis nedblændingskegle i retning af foran- og modkørende trafikanter, så de ikke blændes. De avancerede forlygter gør Grandland klasseledende inden for lygteteknologi.

Biler til ethvert behov: Grandland kommer med benzin, diesel eller plug-in hybrid

Opel laver biler til at dække alle kunders behov. Derfor kan man vælge mellem både benzin, diessel eller plug-in hybrid alt efter ens kørselsbehov. Plug-in hybriden kommer i to udgaver, der har henholdsvis 225 hestekræfter og forhjulstræk samt 300 hestekræfter og firehjulstræk.
Den nye Opel Grandland kommer til Danmark i løbet af Q4, men der er endnu ikke fastsat en lanceringsdato, ligesom priserne ikke er offentliggjort.

LÆS HELE NYHEDEN

Det syntes vores kunder