06.10.2020

Ny filialchef hos Autohuset Vestergaard i Hillerød

"Nyt" hus og "ny" filialchef

Det er med stor tilfredshed og stolthed, at vi pr. 1. oktober 2020 kan byde et nyt kendt ansigt velkommen som filialchef hos Autohuset Vestergaard i Hillerød.

Michael Wilstrup har takket ja til rollen, men Michael er bestemt ikke ny i Autohuset Vestergaard-regi. Han har således varetaget jobbet som salgschef i vores filial i Nærum siden 2015, hvor han har haft ansvaret for Nissan, Renault & Dacia.

Igennem de sidste 2 år har Michael med meget flotte resultater gennemført den interne talentuddannelse hos Autohuset Vestergaard og føler sig dermed godt rustet til de nye muligheder, der følger med jobbet som filialchef i Hillerød.

”Jeg ser meget frem til at komme i gang i Hillerød. Det er en ny og flot butik med masser af potentiale med nogle meget attraktive bilmærker. Jeg ser også frem til at benytte de værktøjer, som jeg har fået qua min uddannelse internt i Autohuset Vestergaard – både i forhold til ledelse og på flere andre områder”, udtaler Michael Wilstrup.

Palle Jensen, der er et velkendt ansigt i bilbranchen og lokalt i Hillerød, bliver fortsat en vigtig del af teamet i butikken og vil fremover dedikere sin tid til Volvo-brandet og de mange trofaste kunder, han igennem mere end 25 år han serviceret på bedste vis.

”Jeg ser meget positivt på fremtiden og glæder mig til samarbejdet med Michael. Jeg kender jo Michael igennem min tid i Autohuset Vestergaard og ved, hvilke gode værdier han bringer med sig til Hillerød. Jeg ser også frem til at skulle fokusere på kunder og leasingselskaber i forhold til Volvo og være med til at løfte salget til et endnu højere niveau”, udtaler Palle Jensen. 

Om Autohuset Vestergaard i Hillerød

Autohuset Vestergaard A/S Hillerød, rummer nu både serviceværksted for Volvo og Opel, samt salg af begge bilmærker. Vi er flyttet helt sammen på Rønnekrogen 1, og har derved ikke længere til huse på den gamle adresse, Vrølundsvej 2.

Vi glæder os meget til at byde både nye og gamle kunder velkommen i vores helt ny ombygget bilhus, hvor du finder alle bilmodeller fra Opel og Volvo. Du kan stadig møde velkendte ansigter, da størstedelen af personalet fra det tidligere Bilforum Nordsjælland, samt Unicars kun har skiftet logoet ud på deres tøj.
Har du en Opel eller en Volvo, så book din værkstedstid til service eller reparation online, hvilket du finder under værksted. Er du på udkig efter en ny Opel, eller Volvo, så kan du finde alle informationer, priser og billeder, ligeledes her på siden.

Vi ses hos Autohuset Vestergaard A/S i Hillerød.

VOLVO I HILLERØD

Det syntes vores kunder