Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

01.08.2015

Emne:

Om Vestergaard

Autohuset Vestergaard i Nærum

Pr. 1. august 2015 har Autohuset Vestergaard A/S overtaget aktiviteterne hos Bilia i Nærum. Autohuset Vestergaard fortsætter med autoriseret salg og service af Volvo, Renault og Dacia samt autoriseret service af Ford person- og varebiler.

I dag er Autohuset Vestergaard blandt landets største bilkoncerner

Pr. 1. august 2015 har Autohuset Vestergaard A/S overtaget aktiviteterne hos Bilia i Nærum. Autohuset Vestergaard fortsætter med autoriseret salg og service af Volvo, Renault og Dacia samt autoriseret service af Ford person- og varebiler i det veletablerede bilhus, som beskæftiger mere end 50 medarbejdere.

”Vi glæder os utroligt meget over, at det har været muligt at udvide vores aktiviteter i Nordsjælland, og ser frem til komme i gang. Bilsalget har aldrig været større i Danmark og derfor er en vigtig del af vores forretningsgrundlag, at vi også befinder os i området omkring København og Nordsjælland, som er et meget spændende område for os. Vi ser frem til at servicere vore kunder på den bedst mulige måde ud fra vores grundlæggende værdier om et højt serviceniveau og stor troværdighed. Vi har en lang historie bag os i bilbranchen, og når det kommer til kundeservice, er vi overbeviste om, at tætte og gode kunderelationer, er nøglen til succes for os – også i  Nordsjælland” udtaler Sven Kristensen, adm. direktør for Autohuset Vestergaard.

Autohuset Vestergaard har, med opkøbet af Bilia i Nærum, nu 10 filialer fordelt i Trekantområdet, på Fyn, samt i Nordsjælland. Virksomheden blev etableret i 1983 af Hans Vestergaard, der i dag stadig er hovedaktionær i selskabet, der beskæftiger mere end 400 medarbejdere. I dag er Autohuset Vestergaard blandt landets største bilkoncerner og har salg af 10 forskellige bilmærker, samt et stort salg af nyere brugte biler.