28.06.2021

Ny 2022 KIA Sportage

Lancering af den nye Sportage

Det udvendige udfordrer designnormer og flytter Sportage-identiteten til den næste generation, samtidig med at man hylder den arv modellen har med sig. Skarpe kurver bølger langs den raffinerede krop og forstærker en dramatisk styling. Samtidig forener rene, men muskuløse overflader med detaljeret grafik for at give SUV'en en dynamisk og selvsikker tilstedeværelse. Indvendigt er der skabt et virkelig avanceret rum, der smelter højteknologiske fornemmelser sammen med en moderne stil.

”Genopfindelsen af Sportage gav vores talentfulde designteam en enorm mulighed for at gøre noget nyt; at hente inspiration fra den nylige brandrelancering og introduktion af EV6 til at inspirere kunder gennem moderne og innovativt SUV-design. Med den helt nye Sportage ville vi ikke bare tage et skridt fremad, men i stedet gå videre til et helt nyt niveau i SUV-klassen, ”kommenterede Karim Habib, Senior Vice President og chef for Global Design Center.

”Når du ser den helt nye Sportage med sin slanke, men kraftigt dynamiske holdning, og når du sidder inde i den detalje-orienterede kabine med dens smukke interiør og førsteklasses materialer, vil du se, at vi har nået disse mål og sat ny standard. I den helt nye Sportage mener vi, at du kan se fremtiden for vores brand og vores produkter. ”

FÅ NYT OM SPORTAGE

Interiøret i den helt nye Sportage leger med en dristig karakter og tilbyder intuitiv og innovativ teknologi for at skabe et førerorienteret rum, der virkelig er moderne.

En kurvet integreret skærm med en slank touchskærm og fint detaljerede ventilationshuller danner kernen i den helt nye Sportages spektakulære kabine. Den kurvede skærm følger fronten af Sportage og giver cockpittet stor bredde og dybde. Ligesom luften, der passerer gennem den, strømmer de tredimensionelle luftudtag inden i det integrerede kurvede display, hvilket forstærker Sportages moderne og udsøgt slanke cockpit-fornemmelse.

Den højteknologiske touchskærm sammen med den avancerede integrerede controller fungerer som nervecenter for fører såvel som passagerernes opkoblingsmuligheder og brugervenlighed. Begge systemer er skabt til at være nemme at bruge, meget intuitive og bløde at røre ved.

Optimalt placeret i forhold til fører og passagerer foran er en ergonomisk midterkonsol, der kombinerer bekvemmelighed med luksus. Konsollen er udført i højglans og giver opbevaring, kopholdere og soft-touch-knapper, sidstnævnte sidder på en hævet profil ved siden af shift-by-wire gearvælgeren.

Materialer af højeste kvalitet, der er behagelige at røre ved, dynamiske og sprælske farvemuligheder og bekvemme overflader er alt sammen med til at gøre den nye Sportages interiør et behageligt sted at være. Førersædet og passagersæderne kombinerer high-tech med høj komfort i et sportsligt tyndt skaldesign.

Det synes vores kunder