26.02.2020

Første fremvisning på den nye Mustang Mach-E

Mustang Mach-E har indtaget London

Mach-E står i spidsen for den omfattende elektrificering af Fords modeller

Den nye Mustang Mach-E blev for nylig fremvist for første gang til det europæiske publikum. Det foregik ved et nyt Go Electric-event i England.

Event konceptet Go Electric er et nyt tiltag fra Ford, hvor forbrugeren får mulighed for en totaloplevelse af hvad der kan forventes af fremtidens mobilitet fra Ford. Ved det første event i London var der fokus på den fuldt elektriske Mustang Mach-E og gæsterne fik et intuitivt og lærerigt indblik i teknologien og fordelene bag.

Baggrunden for afholdelse af Go Electric events er, at Ford for nylig lavede en undersøgelse som fastslår at 40 procent af de adspurgte har ringe eller intet kendskab til el- og hybridbiler.
Udover det tilkendegiver 49 procent, at usikkerhed omkring opladningsmuligheder for elektriske biler er en af hovedårsagerne til, at de ikke ejer en elbil.

Go Electric events vil over det næste halve år foregå i Storbritannien, hvorefter de også vil indtage blandt andet Tyskland, Frankrig og Holland.

En omfattende elektrificering
Mustang Mach-E som er fuldt elektrisk, står i spidsen for Fords omfattende elektrificering. Ford skal nemlig på europæisk plan lancere intet indre end 18 elektrificerede modeller inden udgangen af 2021.

Alle Ford personbiler vil komme i mindst en elektrificeret variant og allerede ved udgangen af 2020 vil Ford have 14 elektrificerede modeller i alt. De elektrificerede modeller vil blandt andet være Ford Puma EcoBoost Hybrid, den nye Ford Kuga i bredt hybridudvalg, den prisvindende varebilsfavorit Ford Transit Custom Plug-in Hybrid og amerikanerfavoritten Ford Explorer Plug-in Hybrid, der forventes at blive lanceret i Danmark i maj i år.

Ford vil på tværs af hele Europa give ubesværet adgang til opladning gennem deres ladenetværk Ford Charging Solutions. Det kan ligeledes afsløres at Ford har planer om at etablere 1000 ladestationer fordelt på Fords egne virksomhedsfaciliteter i Europa.

“Ford går i front for fremtidens mobilitet, og det gør vi blandt andet ved at tilbyde vores kunder det bredeste udvalg af elektrificering i branchen. Men infrastrukturen er også altafgørende i denne sammenhæng, og vi kan ikke gøre det hele selv. Det kræver også rettidig investering fra regeringer og interessenter i hele Europa,” forklarer Stuart Rowley, præsident for Ford Europa.

Mustang Mach-E er skræddersyet til Europa
Til udviklingen af Mustang Mach-E har ingeniørhold fra hele Europa været med. Dette for at sikre at den kunne leve op til de europæiske kunders behov. Ud af dette kom altså Mustang Mach-E, som er skræddersyet til både europæiske veje og deres køremønstre i både affjedringen, styretøjet og den elektroniske stabilitetsstyring.

Rækkevidden for Mustang Mach-E er anslået til 600 km** (WLTP). Dette er for den baghjulstrukne variant med udvidet rækkevidde. Af forudbestillingerne har hele 85 procent valgt Mach-E med den udvidet rækkevidde.
Mustang Mach-E kan oplades med 93 km rækkevidde på 10 minutter med op til 150 kW på IONITY-ladestationer.

Mach-E kommer udover det også med indbygget FordPass Connect modem som standard. Dette modem giver mulighed for vedvarende at tilpasse køreoplevelsen via SYNC 4 og machine learning, som lærer af ejerens køremønstre og præferencer.
Hele infotainmentsystemet gør brug af en 15,5” touchskærm der kan betjenes med fingrene og enkle talekommandoer.
Systemet har også cloud-baseret forbindelse, der gør det muligt med trådløs tilkobling af Apple CarPlay.

LÆS MERE HER

Det syntes vores kunder