Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

26.08.2021

Emne:

Klima & Elbiler

Mustang Mach-E er testet fra inderst til yderst

Mustang Mach-E har groft sagt været gennem ild og vand for at bevise sit værd.

Test af Mustang Mach-E, der beviser dens værd

"Mach-E har kørt 500 km på grusvej for at teste holdbarheden af bilens lakering, når den rammes af småsten"

Bilen har groft sagt været gennem ild og vand, for at bevise sit værd overfor de, der har eller er skeptiske overfor elbiler. Ford vil gerne bevise, at den er lige så hårdfør som en benzinbil. 

Den er blandt andet blevet udsat for ekstreme bilvaske, udfordrende grusveje og robotter, der er stedet ind og ud af bilen mere end 25.000 gange. Med disse tests, er bilen blevet udsat for langt større og omfattende udfordringer, end man som normal bruger vil udsætte bilen for. Dette er gjort for at sikre, at Mach-E er hårdfør og nemt kan klare de udfordringer, som den kan komme ud for. 

Faktisk er de tests, som man har udsat Mach-E for, dem man normalt burger til de mest robuste pick-ups fra Ford. Det er ligeledes Fords egne ingeniører der står bag mange af testene både udvendigt og indvendigt. 

Tåler en elbil vand?

I en undersøgelse viser det, at flere er i tvivl om, hvorvidt en elbil tåler vand og om den kan vaskes i en vaskehal. For at understrege, at en elbil selvfølgelig kan klare dette, er Mach-E blevet udsat for en højtryksrenser med op til 117 bars tryk og op til 60 gr varmt vand. 117 bars tryk, er hvad der bl.a. er i stand til at fjerne oliepletter fra fliserne - så det er ret store kræfter der har været brugt. Alt dette for at bevise, at Mach-E nemt tåler en bilvask og at den derudover kan holde sig tør i forbindelse med voldsom regn.

Som nævnt tidligere, er en robot steget ud af bilen mere end 25.000 gange, for at teste bilens og i særdeleshed sædernes slidstyrke. Oven i det, har man varieret vægtpresset, for at sikre sig, at bilen klare kunder i forskellige vægtklasser. Sæderne er ligeledes udsat for kemikalie test, fx i form af håndsprit, for at sikre at det ikke ødelægger materialet. Alt dette svare til, at man har testet slid for 10 år på den nye Mach-E. 

Mustang Mach-E er testet fra inderst til yderst og i sådan en grad, at man med ro i sindet kan tage på eventyr på alverdens veje, uden at skulle bekymre sig om, at bilen tager skade.