30.10.2020

Mustang Mach 1 kommer til Europa

Ikonisk V8’er

Ved dette års GoodWood SpeedWeek gør Ford en flot figur med sine knivskarpe Performance-modeller. Med Ford GT, Mustang Mach-E 1400 og Mustang Mach 1, må det siges at dette års bilmesse får fint besøg.

I forbindelse med deltagelsen med Mustang Mach 1 ved dette års GoodWood, kan Ford afsløre, at den eksklusive specialmodel dermed tilbydes til europæiske kunder for første gang nogensinde, herunder også i Danmark.

Med råstyrke i særklasse og et styretøj, der egner sig til banekørsel er Mustang Mach 1 den skarpeste i hele Mustang familien. Dens performance er tilvejebragt af optimeret aerodynamik og en unikt kalibreret 5,0-liters V8’er med 460 hk med forbedret køling.

Den 6-trins manuel TREMEC gearkasse sidder i Mustang Mach 1, som den første fabriksproducerede Mustang i Europa. TREMEC-gearet har rev matching-teknologi og optimeret oliekøler, der især kommer til sin ret ved banekørsel.

Også Ford 10-trins automatgear er at finde i Mustang Mach 1, der ligeledes har optimeret oliekøler og software, der er kalibreret til høj ydelse på både vej og bane.

Affjedringen er skræddersyet og ligeledes afstemt til både vej- og banekørsel. Den består af den unikke støddæmperteknologi MagneRide 2, der ved hjælp af magnetisme tilpasser støddæmpningens stivhed optimalt til køreforholdene. Dertil følger unikke bøsninger, der gør styretøjet skarpere og mere hurtigtreagerende til de helt skarpe sving. Den elektriske servostyring (EPAS) er også mere fintunet.

LÆS HELE NYHEDEN

Det syntes vores kunder