Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

03.09.2021

Emne:

Nye biler

Flere muligheder med Mazda2

Har du overvejet en Mazda2 får du nu endnu flere muligheder end hidtil. Læs med her og bliv klogere på, hvad du nu kan vælge med Mazda2.

Mazda2 kommer med ny teknik og flere valgmuligheder

2022-udgaven af Mazda2 ligner udenpå sig selv, men kigger du under hjelmen, er der sket opdateringer og forbedringer. Med en ny teknik i systemerne, opnår den nye Mazda2 en reduktion af CO2-udslippet med op til 12%. Det betyder at Mazda 2 k'rer op til 20,8 km/l bed blandet kørsel efter WLTP-normen. På trods af dette, kan den stadig accelerere fra 0-100 km/t på kun 9,8 sekunder. 

Mazda2 tilbydes fremover i 2 versioner: 

  • 6-trins automatgear i kombination med 1,,5 liters motor med 90 hk 

  • En sportslig overbygning med en 115 hk udgave af 1,5 liters motoren og det højeste udstyrsniveau.

Mazda2 fås fortsat i 3 forskellige udstyrsvarianter: Sense, Sky og Cosmo.

Sense, som er den laveste udstyrsvariant indeholder bla: aircondition, automatisk nødbremse med fodgængerregistrering, LED-forlygter, Mazda Connect infotainmentsystem og Apple Carplay. 

Sky, byder bla. på: 15" aluminiumsfælge, mørktonede ruder i bag, vejbaneassistent,  parkeringssensor i bag og trådløs Apple Carplay.

Cosmo, er toppen af udstyrslisten og byder på: head-up display, adaptive LED-forlygter med segmentinddeling, 16" aluminiumsfælge, varme i rattet, Blind Spot Monitoring, bakkamera og skiltegenkendelse. Den dynamiske minibil har altså fået en teknisk opdatering og der er kommet udvidelser til modelprogrammet. Modelprogrammet strækker sig fra en højudstyret basismodel til en kompakt luksusbil med automatgear.

Priserne starter fra kun 159.000,-