30.06.2021

Mazda med 13 nye, elektrificerede modeller inden 2025

Mazda Motor Corporation har i dag annonceret, at de accelererer sine planer for elektrificering af produktporteføljen frem mod 2025. Selskabet holder fast i ambitionen om at være helt CO2-neutralt inden 2050, og om at alle modeller skal være elektrificeret inden 2030.

13 nye, elektrificerede modeller inden 2025

Mellem 2022 og 2025 vil Mazda introducere en række nye produkter på platformen, som kaldes SKYACTIV Multi-Solution Scalable Architecture. Produkterne inkluderer fem hybridbiler, fem plug-in hybridbiler og tre elbiler.

Mazda bekræfter også udviklingen af en ny platform, der er dedikeret til elektriske biler - SKYACTIV EV Scalable Architecture. Den skalérbare platform vil blive brugt til en række elbiler af varierende størrelse og med forskellige karrosserityper. De vil blive lanceret i perioden fra 2025 til 2030.

Mazda Multi-Solution Approach

Mazda har forpligtet sig til at reducere CO2-aftrykket fra alle de biler, de producerer, uanset hvilken drivlinje de er udstyret med. Når nye produkter udvikles på SKYACTIV Multi-Solution Scalable Architecture, vil den øgede elektrificering gå hånd i hånd med introduktionen af stadigt mere avancerede og miljøvenlige forbrændingsmotorer som dagens e-Skyactiv X og en kommende 6-cylindret rækkemotor.

LÆS NYHEDEN

Det synes vores kunder