06.02.2018

Mazda viser 2 nye modeller frem

Oplev Mazda6 i Vejle og Horsens 

Mazda ved L.A. Show

De nye Mazda modeller står i kø for at blive vist frem

Det japanske bilmærke Mazda er kendt for dets præcision og innovative designlinjer. Som bekendt har Mazda igennem de sidste par år lavet en gennemgribende opstramning af deres modelprogram, hvilket har gjort, at nye modeller stort set hele tiden står i kø for at blive vist frem.

På det kommende Los Angeles Autoshow, der finder sted fra den 29. november til og med den 10. december, afslører Mazda deres omfattende og nyskabende opdatering af Mazda6 Sedan. 

Designfilosofien hos Mazda har altid været centraliseret omkring at mennesket skal være i fokus - dette har også været det gennemgribende begreb ved udviklingen af Mazdas nye flagskib, der får en række nye designændringer, samt ny motor -og sikkerhedsteknologi.  For Mazda har der ved udviklingen af denne model været fokus på at øge kvalitetsfornemmelsen både udvendigt og indvendigt, samtidig med at bilen skulle fremstå med et stilfuldt og modent udtryk. Blandt de nye tiltag er, at bilen har fået en helt ny front med blandt andet opdateret kølergrill og nye forlygter. På den bedst udstyrede variant, kan man i kabinen forvente dekorationselementer i en særlig japansk træsort som også bruges til møbler og musikinstrumenter.

Det nye motorprogram omfatter en 2,5 liters SKYACTIV-G benzinmotor med cylinderdeaktivering, hvilket gør at den nemt og uden du mærker det, kobler to cylindere fra ved lav belastning, for at reducere brændstofforbruget uden at det skal påvirke køreglæden negativt.

Med opdateringen af den nye Mazda6, kommer også en række nøje udvalgte og avancerede sikkerhedsteknologier. Disse kan hjælpe føreren med at undgå potentielt farlige situationer og på den måde reducere risikoen for ulykker og skader på bilen. Mazda Radar Cruise Control får eksempelvis tilføjet en stop & go funktion, og derudover bliver det også aktuelt at få Mazda6 med en 360֯View Monitor.

Udover den nye Mazda6 Sedan, bliver et andet højdepunkt i Los Angeles konceptbilen Mazda VISION COUPÉ, der for kort tid siden gjorde sig ganske bemærket på biludstillingen i Tokyo. 

Mazda la show

Mazda Vision Coupe

Mazda6

Mazda6 Sedan