Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

16.09.2020

Emne:

Nye biler

Kuga stjæler markedet for tredje måned i træk

Der er vidst ingen tvivl om, at Kuga PHEV er en populær bil - og dette bliver nu endnu en gang bekræftet, da den for 3. måned i træk, stjæler markedet og er en klar nummer 1 på personbiler.

Ford Kuga PHEV er uden tvivl populær

.. og lige nu, stjæler Kuga PHEV markedet for tredje måned i træk! 

Hvis man interesserer sig lidt for biler, eller over sommeren har været på udkig efter en ny bil, så har man ikke undgå at støde på Kuga PHEV. Hen over sommerperioden har den været den bedst sælgende personbil i Danmark - og det er ikke uden grund. 

Kuga PHEV er i en prisklasse for sig, har den nyeste teknologi og en række af udsøgt udstyr, der alt sammen er med til, at gøre køreturen helt fantastisk. Flere motorjournalister har da også udråbt den som "det klart bedste bilkøb" i Danmark lige nu. 

Ford slår rekord

Det forventes at Ford kommer til, at nå nye højder i år. Det forventes nemlig, at Ford Kuga PHEV forventes at slå deres salgsrekord som den bedst sælgende Ford, på et kaldenderår i dette årtusind. 

Salgstal viser også, at de danske bilejere er enige i, at Kuga PHEV er i en klasse for sig, så mon ikke Ford når en ny rekord? 

Læs mere her