06.07.2020

KIA Sorento er udnævnt til ”All-wheel drive car of the year 2020”

KIA vinder endnu en pris

KIA Sorentos fjerde generation blev for nylig offentliggjort, og den har allerede vundet en anerkendt pris. Den er nemlig blevet udnævnt til ”All-Wheel Drive Car of the Year 2020”. Den nye KIA Sorento blev præsenteret på Facebook livestream i marts og kommer til salg i Europa i efteråret.

Prisuddelingen som er anerkendt i store dele af verden, blev afholdt af Bild Allrad, som er Europas mest solgte magasin med firehjulstrækkere. De har udnævnt KIAs helt nye Sorento til bedste design. KIA har nu vundet tre priser i træk fra Auto Bild Allrad. I 2018 og 2019 stemte magasinets læsere KIA Stinger til vinder af kategorien ”All wheel drive cars til over 40.000 euro”. I 7 udgave af dette års magasin blev det offentliggjort, men fejring fandt ikke sted, grundet Covid-19-pandemien.

Steffen Cost, administrerende direktør for KIA Motors Deutschland fortæller ”Med den fjerde generation af Sorento går vi ind i et nyt kapitel i historien om vores succesrige SUV-flagskib, hvorfor denne pris fylder os med særlig stolthed. Dets dynamiske og elegante design fuldender den attraktive pakke af en grundig og moderne SUV med et banebrydende motorsortiment, et kraftfuldt all-wheel-drive, de nyeste sikkerhedsassistent- og informationsteknologier, luksuriøs komfort og rummelighed. Sorento har vundet mange fans i hele Europa siden lanceringen i 2002, og vi er overbevist om, at dens fanbase vil vokse markant med den nye generation.”

Den nye Sorento har fået et mere sporty præg. Designet er baseret på den kraftige, robuste æstetik fra den tidligere Sorento generation, men den nye har mere skarpe linjer og mere dynamiske proportioner. Den nye Sorento er konstrueret på KIAs nye mellemklasse SUV-platform, som den første, hvilket muliggør dens nye proportioner og pladseffektiv integration af elektrificerede drivlinjer. Den nye Sorento vil i starten være tilgængelig med enten diesel-eller hybriddrivlinje og senere vil den også kunne fås i en Plud-in-Hybrid.

LÆS MERE HER

Det syntes vores kunder