07.06.2022

Ny Polestar 3

I oktober 2022 lancere Polestar sin første elektriske performance-SUV, Polestar 3.

Læs hele pressemeddelelsen

GØTEBORG, SVERIGE - 7. Juni 2022. I dag har Polestar, som er den svenske producent af elektriske performance-biler annonceret, at deres næste bil får verdenspremiere i oktober 2022. Der er tale om Polestar 3, som er den første SUV fra Polestar.

Polestar 3 vil ved lancering komme med en dual-motor drivlinje med et stort batteri, som har en planlagt rækkevidde på op til 600 km (WLTP). Den vil på sigt tilbyde en autopilot-funktion til motorvejskørsel ved hjælp af branchens førende LiDAR-censors fra Luminar samt centraliseret computerkraft fra NVIDIA.

Kunder kan forvente at bestille en Polestar 3 på lanceringsdagen, og produktionen af bilen forventes at gå i gang i starten af 2023. Polestar 3 vil blive produceret i USA og Kina.

“Polestar 3 er en SUV lavet til den elektriske tidsalder. Det er en stor high-end og luksuriøs elbil, hvis stærke brand identitet udvider vores eget design”, siger Thomas Ingenlath, administrerende direktør i Polestar. “Med denne bil bringer vi 'sport' tilbage i SUV'en, hvilket er tro mod vores performance-rødder”.

Han tilføjer: “Det er en stor milepæl for vores virksomhed, og noget der sætter yderligere skub i vores vækstrejse og skriver os ind i et nyt kapitel”.

Polestar 3 er den første i rækken. Polestar planlægger nemlig at lancere en ny bil hvert år i de næste 3 år. Inden udgange af 2023 er det Polestar målsætning at øge deres tilstedeværelse til mindst 30 globale markeder. Dette understøtter samtidig Polestars planer om at tidoble væksten globalt fra ca. 29.000 biler i 2021 til ca. 290.000 biler ved udgangen af 2025.

LÆS MERE

Disclaimer
Visse udsagn i denne pressemeddelelse skal betragtes som fremadrettede udsagn som defineret i USA's Private Securities Litigation Reform Act fra 1995. Fremadrettede udsagn omhandler generelt fremtidige begivenheder eller fremtidige finansielle eller driftsmæssige resultater for Polestar Performance AB og/eller dets associerede selskaber eller Polestar Automotive Holding UK Limited. Du kan identificere fremadrettede udsagn ved hjælp af terminologi som "kan", "bør", "forventer", "agter", "vil", "skønner", "forventer", "tror", "forudsiger", "potentielt", "forventer", "planlægger", "søger", "fremtid", "foreslår" eller "fortsætter", eller variationer af dem / lignende terminologi.

Sådanne fremadrettede udsagn er underlagt risici, usikkerheder og andre faktorer, som kan medføre, at de faktiske resultater afviger væsentligt fra dem, der udtrykkes eller antydes i sådanne fremadrettede udsagn. Intet i denne pressemeddelelse bør betragtes som en erklæring fra nogen person om, at de fremadrettede udsagn, der er anført heri, vil blive realiseret, eller at nogen af de forventede resultater af sådanne fremadrettede udsagn vil blive realiseret. Du bør ikke stole unødigt på fremadrettede udsagn, som kun gælder på den dato, hvor de er fremsat. Hverken Polestar Performance AB og/eller dets associerede selskaber eller Polestar Automotive Holding UK Limited påtager sig nogen forpligtelse til at opdatere disse fremadrettede udsagn.

“No offer” eller “non-solicitation”
Denne pressemeddelelse er ikke et tilbud om at sælge eller en opfordring til at købe værdipapirer fra Polestar Performance AB og/eller dets associerede selskaber eller Polestar Automotive Holding UK Limited, og der må heller ikke finde salg af sådanne værdipapirer sted i nogen stat eller jurisdiktion, hvor et sådant tilbud, opfordring eller salg ville være ulovligt før registrering eller kvalificering i henhold til værdipapirlovgivningen i en sådan stat eller jurisdiktion. Ingen værdipapirer må udbydes uden et prospekt, der opfylder kravene i den amerikanske Securities Act af 1933.

Det syntes vores kunder