31.08.2021

Halvdelen af al kørsel i plug-in hybrid er elektrisk

Vi kører på strøm i 49% af tiden

Ford Kuga-Plug-in Hybrid er med god grund blevet kåret til den mest solgte plug-in hybrid i både Danmark og Europa de seneste måneder. Nye tal viser, at kunderne netop benytter sig af fordelen ved en plug-in hybrid idet næsten halvdelen af kundernes tilbagelagte kilometer er blevet dækket alene af el.

- Vi er stærkt overbeviste om, at vores kunder netop køber hybridbiler for at kunne benytte fordelen ved at køre elektrisk. Dette bekræfter al data fra vores Kuga-kunder, der netop viser, at de vælger at køre mest muligt på strøm fremfor benzin, siger Roelant de Waard, general manager, Passenger Vehicles, Ford of Europa.

Anonymiserede tal fra Ford Kuga Plug-in Hybrid-kunderne i Europa, viser at kunderne i høj grad fravælger brugen af benzin og i stedet benytter sig af muligheden for at oplade deres biler og køre på ren el. Faktisk har 49 procent af alle kundernes kørte kilometer i år været elektriske. Det er vel at mærke strøm fra en ekstern kilde- altså når bilen tilkobles en ladestander. Dermed er den strøm der automatisk skabes ved hjælp af regenerativ opladning under kørsel ikke medregnet i undersøgelsen.

LÆS HELE NYHEDEN

Det syntes vores kunder