Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

23.06.2021

Emne:

Klima & Elbiler

Fremtidens pickup: Ford F-150 Lightning, som er helt elektrisk

Den fuldelektriske pickup F-150 er langt den smarteste og mest innovative pickup som Ford nogensinde har udviklet.

100% elektrisk pickup er fremtiden  

Den nye elektriske F-150 Lightning er hurtigere end den måske velkendte F-150 Raptor. Derudover leveres den som standard med firehjulstræk, har et uafhængigt baghjulsophæng, en power-frunk og forbedre løbende vha. OTA opdateringer. 

Selvkørende funktioner

Som en del af Ford CoPilot360-teknologien, er det muligt at køre uden hænder på rattet, på de mere end 160.000 km trækninger som er forhåndsgodkendte til det, i USA og Canada. 

Den elektriske pickup F-150 Lightning er som udgangspunkt udviklet til det amerikanske marked og bliver lanceret i foråret 2022. Den kommer i fire versioner med to forskellige batteripakker. 

Mon vi snart ser noget lignende herhjemme?

Læs hele nyheden her

Nyt infotainment-system

OTA gør oplevelsen endnu bedre over tid

Den samlede digitale oplevelse hæver sig i den nye F-150 med et 12-tommers fuldt digitalt instrumentpanel. F-150 Lightning kommer også med det helt nye SYNC4A infotainment-system og en skærm på hele 15,5". Over tid tilpasser SYNC44 sig førerens vaner, og giver dig nem adgang til Apple CarPlay, Android Auto og andre SYNC AppLink-apps.

Ford Intelligent Backup Power

Egen strømkilde om bord

Med Ford Intelligent Backup Power kan du hente op til 9,6 kW, og dermed gøre din pickup til din egen eksterne strømkilde. Er du ikke i nærheden af opladningsmuligheder kan du benytte Pro Power Onboard, som en ekstern strømkilde til eksempelvis el-værktøj, andre strømkrævende produkter eller levere strøm til dit hus i tre dage.

Hurtig opladning - både derhjemme og når du bruger en hurtigoplader

To batteripakker med god elektrisk rækkevidde

Den nye pickup har en fuldelektrisk rækkevidde på op til 370 km med Standard Range batteri og op til 480 km med Extended Range batteri. F-150 Lightning vil kunne oplade 48 km i timen, og tager ca. 8 timer om at oplade fra 15-100%. Med en 150 kilowatt DC hurtiglader er det, med F-150 Lightning med Extended Range Batteri, muligt at oplade 68 kms rækkevidde på blot 10 min og oplades fra 15-80% på ca. 41 min.

Frunk på 400 liter

Stor og innovativ frunk

Åbner man motorhjelmen findes der en stor frunk på omkring 400 liter, hvor det er muligt at laste mere end 180 kilo. Rummet er vandtæt og har et udløb til vand i bunden, og er derudover udstyret med fire stikkontakter og to USB-stikkontakter.

Avancerede teknologier

Den nye pickup kommer også med det smarte system, Onboard Scales, som ved hjælp af bilens sensorer giver dig et overblik over den faktiske vægt, som er lastet i bilen. Dette fungerer sammen med Intelligent Range og giver dig et nøjagtigt estimat af den resterende elektriske rækkevidde, som er baseret på hvor tungt bilen er lastet.

Der er for øjeblikket ingen planer om at F-150 Lightning lanceres på det europæiske marked.