20.05.2021

Fremtiden for Fords kunder er Ford Power-Up

Ford Power-Up

Fords kunder får nu færre ture forbi værkstedet i fremtiden. Det bliver nemlig muligt at give bilerne softwareopdateringer med den trådløse teknologi ’Power-Up’.

Det er en teknologi der nemt og bekvemt sørger for at bilen kontinuerligt bliver opdateret med de seneste kvalitetsforbedringer og nyeste funktioner. Ford er den eneste bilproducent på markedet, der tilbyder det. Fords teknologi sørger for at lave disse softwareopdateringer automatisk. Kunderne skal med andre ord ikke røre en finger.

Softwareopdateringer er allerede en del af hverdagen på tværs af milliarder af enheder, men endnu ikke så udbredt for biler. Fords ’Power-Up’-teknologi vil ændre på det. Vi har investeret heftigt trådløs teknologi, så opdateringerne automatisk sker, mens du sover – så din køreoplevelse bogstaveligt talt ændrer sig natten over, og gør din køreoplevelse endnu bedre og mere underholdende, siger Mark Harvey, direktør, Enterprice Connectivity, Ford Europa.

Med mere end 6 millioner Mustang Mach-E kunder i Europa bliver de, de aller første til, at opleve fordelene ved den nye teknologi. Ved hjælp af teknologien bliver Ford både klogere på den enkeltes kundes kørepræferencer, men også på eventuelle udfordringer ved bilen – en viden som Ford anvender til at foretage kontinuerlige forbedringer gennem ’Power-Up ’-teknologien. Det forventes at der i 2028 vil være produceret 33 millioner biler med Fords ’Power-Up’.

Den trådløse opdateringer gør livet let for Ford-kunderne
Mange trådløse opdateringer (OTA) installeres helt uden at kunderne vil kunne lægger mærke til det. De aktiveres af en teknisk platform, der installerer den nye software i baggrunden uden at forstyrre kundernes kørsel. Det samme gør sig gældende, når den anvendte software har en opdatering. I dag oplever de fleste kunder for eksempel, hvordan de aktivt skal sætte deres mobiltelefoner til at hente de nyeste opdateringer, når deres apps skal opdateres. Ford vil være den eneste bilproducent, hvor disse opdateringer sker helt automatisk.

Opdateringer der kræver at bilen holder stille, kan planlægges i forvejen, så de finder sted, når kunden finder det mest belejligt. Fx kan kunden vælge at regelmæssige opdateringer skal ske om natten, når bilen alligevel ikke bliver brugt, men holder hjemme i carporten.
Det er anden generation af Fords infotainment system, der ligger til grund for Fords unikke og trådløse ’Power-Up’- softwareopdateringer. Teknologien gør det muligt at opdatere computermoduler i næsten alle Fords modeller, og ikke kun underholdende features, som gør sig gældende for andre mærker. Ford vil med ’Power-Up ‘-teknologien kontinuerligt kunne levere nye funktioner til kundernes biler i mange år frem.

Fremtiden for alle Fords biler
I Europa er teknologien allerede integreret i Mustang Mach-E og i den kommende tid vil Ford løbende offentliggøre, hvilke andre Ford-modeller, der også får glæde af de trådløse opdateringer.

Det synes vores kunder