23.01.2020

Fords nye sikkerhedsteknologi løber om hjørner for dig

Ny sikkerhedsteknologi fra Ford

Føl dig mere sikker i trafikken med Fords nye sikkerhedsteknologi

Tænk sig hvis du i trafikken kunne se, hvad der skete længere fremme i et skarpt sving. 
Det kan du nu med Fords nye sikkerhedsteknologi, som i løbet af 2020 vil blive introduceret i hele 80 procent af Fords personbiler.

Den nye funktion hedder Local Hazard Information (LHI) og vil advarer føreren af bilen om potentielle risici og forhold i vejbanen forude, som man skal være særligt opmærksom på. Dette kunne eksempelvis være rundt i et skarpt sving. Denne nye teknologi er bygget på cloud-lagret kommunikation, mellem alle de tilkoblede biler på tværs af bilmærker, og er derfor fælles om at sætte trafiksikkerheden gevaldigt op.

FordPass Connect-modemet er indbygget direkte i bilerne, og det er  derigennem advarsler og informationer om lokale hændelser vil foregå. Puma får som den første Ford den nye teknologi som standard udstyr.

Local Hazard Information benytter sig ikke af tredjepartssystemer, og dette gør det til et stort sikkerhedsmæssigt skridt, imod en endnu mere sikker kørsel.

Notifikationerne vil blive leveret direkte i bilens instrumentering, og vil komme fra informationer fra HERE Technologies, som modtager informationer fra både myndigheder og de andre biler, som er koblet op til cloud-systemet. Informationerne vil være både advarsler om vejarbejde, køretøjer i nød, dyr på vejbanen og fodgængere på vejbanen. Også netop udløste airbags, kan give besked til bagvedkørende, så jo flere biler i systemet desto bedre.

LÆS MERE HER

 

 

Det syntes vores kunder