Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

26.05.2021

Emne:

Nye biler

Mustang Mach 1 lover chokbølger på racerbanen

0-100 km/t på blot 4,4 sekunder

Ford Mustang Mach 1 er nu på vej til Europa, hvilket gør det muligt at få fingrene i sådan én i Danmark. Prisen på den eftertragtede bil kommer til starte fra 937.985,-. 

Ford Mustang Mach 1 er den mest racetrack fokuserede Mustang, der er tilbudt til bilentusiaster i Europa. Mach 1 er en specielt kalibreret 5,0 liter V8 motor med 460hk hvilket gør det muligt at ramme fra 0-100 km/t på kun 4,4 sekunder og skaber desuden 22% mere downforce end Mustang GT. 

Mach 1 er den mest sælgende sportsvogn i verden. Denne udgave er den fjerde version af Mach 1 og det er første gang at den bliver tilgængelig på det europæiske og danske marked. 

Køreoplevelsen i den nye Mach 1 er i verdensklasse

Den ikoniske 5,0 V8 benzinmotor er modificeret til at yde en høj ydelse på både racerbane og vej. Det kendte Open Air indsugningssystem og 87 mm gasspjæld fra en Shelby Mustang GT350 bliver også at finde i den nye Mach 1. Det samme gælder den ekstra oliekøler, som i Mach 1 arbejder sammen med en ny oliefilteradapter, som er med til at sikre et optimalt olieflow og konsistent ydelse ved høje belastninger. 

Valg af gearkasse

Det er muligt at væge mellem 2 forskellige gearkasse - begge med differentialespærre som standard. De to muligheder er en 6-trins manuel gearkasse eller en 10-trins automatgearkasse. 

Designet på den nye Mach 1

Filosofien er, at en ægte Mustang skal se hurtigt ud, også når den står stille. Med eksklusive features der er inspireret fra racerbiler, vil ingen bilentusiast eller performancefan være i tvivl om, at dette er en speciel Mustang. 

Derudover byder den på 19" 5-egerede alufælge med Michelin sportsdæk, ikoniske striber på kølerhjelmen og bilen sider, en kabine i Ebony-sort med detaljer i Dark Engine-aluminium, lædersæder, varme/køle system i forsæderne, SYNC-3 infotainment, B&O audiosystem med 12 højtalere og indbygget FordPass Connect-modem. 

Hver Mustang Mach 1 er derudover nummeret, hvilket kan ses på emblemet i instrumentpanelet. 

Bilen kan allerede bestilles hos os nu.