19.08.2021

Førstepladsen i Europa går til Ford Kuga Plug-in Hybrid

Den mest solgte plug-in hybrid i Europa i første halvdel af 2021

Der er mange udover danskerne som er vilde med Ford Kuga Plug-in Hybrid. Resten af Europa deler nemlig begejstringen og den er dermed den mest solgte plug-in hybrid i Europa i første halvdel af 2021.

- Hos Ford arbejder vi for en elektrisk fremtid, og at Kuga Plug-in Hybrid er den bedst sælgende plug-in hybrid i Europa, viser at vores kunder ønsker at være en del af den spændende rejse vi er på, siger Roelant de Waard, general manager, Passenger Vehicles, Ford of Europa.

I juni måned har efterspørgslen efter Ford Kuga plug-in hybrid været særligt stor. Salget alene i juni udgjorde 6.300 solgte biler i Europa. Dermed nåede det samlede salg af Ford Kuga plug-in hybrid op på næsten 16.000 stk. i andet kvartal.

Kunderne har længe været begejstrede for Ford Kuga plug-in hybrid i Danmark. Bilen er flere gange blevet kåret som månedens mest solgte bil inden for det seneste år. Den er også den meste solgte personbil i første halvår af 2021. Tal fra juli viser at den stadigvæk er populær.

- Vi har ramt markedet på det helt rette tidspunkt med Kuga Plug-in Hybrid. Der er allerede sket meget med markedet for hybrid- og elbiler, siden lanceringen af Kuga Plug-in Hybrid i foråret sidste år. At den er så populær sætter en tyk streg under, at den med sin kombination af gode køreegenskaber, masser af udstyr, lækkert design og ikke mindst en skarp pris, er præcis dét, danskerne vil ha’, når de skal vælge en plug-in hybrid, har Jens Olsen, ansvarlig for personbiler i Ford Danmark, udtalt.

Fordelene ved plug-in hybrider er da heller ikke til at tage fejl af. Ford Kuga Plug-in Hybrid er med dens rækkevidde på op til 56 km. på ren el (WLTP), både et komfortabelt og brændstoføkonomisk valg. Kunderne kan desuden selv vælge, hvornår de ønsker at køre på ren el eller benzin. Samtidig kan batteriet oplades automatisk ved hjælp af regenerativ opladningsteknologi, hvor energi under bilens opbremsning bliver opsamlet og brugt på ny – energi der normalvis går tabt.

LÆS HELE NYHEDEN

Det syntes vores kunder