Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

19.04.2022

Emne:

Nye biler

Ford E-Transit kan snart opleves på de europæiske veje

De første 100% elektriske Ford E-Transit ruller af samlebåndet. Der er i den grad skruet op for produktionen hos Fords fabrik, Kocaeli i Tyrkiet, da der er mere end 5.000 ordre på den fuldelektriske varebil.

Ford E-Transit er 100% elektrisk

De første 100% elektrisk E-Transit ruller nu af samlebåndet

I netop disse dage ruller de første Ford E-Transit af samlebåndet på fabrikken i Tyrkiet. Der er kommet mere end 5.000 ordrer på Fords første fuldelektriske varebil, hvilket betyder at der er godt gang i fabrikken, hvor man i den kommende tid sender varebiler ud til forventningsfulde kunder i hele Europa.

Der er skruet op for produktionen på Fords tyrkiske fabrik i Kocaeli. Allerede inden de første Ford E-Transit var færdigbyggede var der mere end 5.000 bestillinger i ordrebogen. Den store efterspørgsel har betydet, at fabrikken nu bruger al kapacitet på at producere E-Transit for at imødekommende efterspørgslen fra de europæiske kunder.

Fords fabrik, Otosan, som ligger i byen Kocaeli bliver hjertet af Ford Transits produktion i Europa.

Ford E-Transit er konkurrencedygtig 

Kunderne kan trygt sætte sig bag rattet i den populære varebil. Ford E-Transit får især rod for dens avancerede fører assistance systemer og har allerede vundet guld ved Euro NCAP, som er en anerkendt og uafhængig crash-test myndighed, der har lavet omfangsrige tests af varebilen.

Den nye Ford E-Transit kommer i 25 forskellige varianter og kommer med klasseledende batteristørrelse, rækkevidde og motorydelse. Det vil være muligt at vælge mellem 2 slags motorydelser på 184 og 269 hk, og batteriet på 68 kWh giver en rækkevidde på op til 317 kilometer (WLTP). Yderligere kan batteriet oplades fra 15 til 80 procent på 34 minutter ved en DC-hurtiglader med op til 115 kW.

Store ambitioner

Der er utrolig stor efterspørgsel på netop elektrificerede Ford-modeller. Det betyder også, at for at imødekomme kundernes efterspørgsel bliver produktionen øget. Dermed investeres der i Fords tyrkiske fabrik, Otosan, med cirka 15 milliarder kroner. Yderligere øges antallet af ansatte med cirka 3.000 personer for også at kunne skrue godt op for produktionen. Det er nemlig planen at gøre fabrikken til en af de største fabrikker til produktion af batterier til elbiler i Europa. 

Læs hele nyheden